Off-Road Sürüş Kursları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan leventvardar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,580

leventvardar

Ana Kamp
Mesajlar
21
Tepkime Puanı
1
Yer
Karabük
Web
www.yolaselam.com
Arkadaşlar,

Off-Road sürüş kursu almak isterim.
Bildiğiniz, tanıdığınız var mı?
Bu arada ben Kuşadası'nda oturuyorum, yani Ege'den birileri var ise tercih sebebidir

Selamlar, Sevgiler
Levent VArdar
Yola Selam
 

Etiketler
Ynt: Off-Road Sürüş Kursları

Levent Bey öncelikle foruma hoşgeldiniz.

Ülkemizde bu tarz bir faaliyetle ilgilenen kişi sayısı az olduğu için muhtemelen buna benzer bir kurs da mevcut değil. Tek bildiğim Land Rover'ın LR sahiplerine off road eğitimi vermek (ve para kazanmak!) için kurduğu Land Rover Experience. www.landroverexperience.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz. Bunun dışında bir kurs ne duydum ne gördüm. Ülkemizde off road konusunda çevremde bilgi sahibi olan kişiler, ya yurtdışı yayınları vs. takip ederek buna ulaşıyor, ya da küçük topluluklarla araziye çıkarak deneyimlerini geliştiriyorlar.
 

Ynt: Off-Road Sürüş Kursları

BMW nin çok çeşitli eğitimleri var ,aralarında offroad var mı acep,
hem BMW kullanıcılarına indirimli bilyosundur

ama Ege bölgesinde açıyorlar mı bilmiyorum
gerçi senin istediğin nasıl bir kurs daha ileri seviye bir eğitim mi? alınacak 10000km 'nin arefesinde...
 

Ynt: Off-Road Sürüş Kursları

Murat Arkadaşom, Ben bu kursun motosiklet için olduğunu yazmayı atlamışım, ama yine de vakit ayırdığın için teşekkürler. Selamlar, Sevgiler - Levent Vardar
 




Ynt: Off-Road Sürüş Kursları

Mehmet Merhaba,

Teşekkürler. Evet yola çıkmadan önce bir kurs almak istiyorum. Off-Road, İleri Sürüş Teknikleri veya benzeri olabilir. BMW'nun verdikleri daha çok asfalttaki ileri sürüş kursları. Ben daha ziyade ofroad koşullarındaki basic'ler, yol tutuşu falan konusunda bilgili ve eğitimli birisinden bir şeyler öğrenmek istiyorum. Birileri Süleyman Memnun'dan bahsetmişti ama işte onun da İstanbul'da olması beni zorluyor.

Selamlar, Sevgiler
Levent Vardar
 

Ynt: Off-Road Sürüş Kursları

Süleyman Memnun'da özel dersler de vardır sanırım bi konuşmak lazım,
ben iki motorumuda ondan aldım ,
her gittiğimde görüyorum belki bir düzine "trail-bike" patika tipi motorları ,
özellikle motocross sporu içinde çok çeşitli ekipmanları var
başka bayilerde hiç görmediğim kadar çok motocross ekipmanı satıyorlar

dediğim gibi mutlaka eğitim vardır çünkü off-road tarzı sporlarla ilgililer ,İstanbul'da olması sorun olabilir sana ama Türkiye'de bu konuda fazla alternatif olduğunu da sanmıyorum
 

Ynt: Off-Road Sürüş Kursları

Murat off-road eğitimide alırız hocam fazla eğitim göz çıkartmaz ;D ;D
 


Ynt: Off-Road Sürüş Kursları

offroad sürüş eğitimi için gezenbilir offroad gezilerinden daha iyi eğitim yolu yoktur heralde... aslında sürüşten ziyade grupla hareket edebilmek navigasyon, vinçleme, araç mekaniği bilmek, diğer teçhizatları doğru kullanmak(mangal,kömür,tuzluk değil tabi) daha önemli ::smiley: ::smiley: ::smiley:
 



Ynt: Off-Road Sürüş Kursları

Motosiklet için BMW'nin yoldışı eğitimleri var. KTM'de bir ara bu eğitimleri düzenledi ama şimdi yok bildiğim kadarıyla.
Süleyman Memnun'un sıkı endurocu eğitmenlerinden biri arkadaşım bağlantya geçerim isterseniz. Yalnız tahminim doğruysa 650 GS, hele 1xxx GS tarzı bir makine ile yapabileceğiniz sınırlı arazi kullanımı için özel ders almanızı tavsiye ederim (BMW kursu'nu da öğrenip). Diğer türlü Memnun'un motokros pistinde hoplayıp zıplamak ile yol tipi şasiye sahip 200 kg.'lık motorla yayla yolları pratiği yapmak farklı şeyler.
 

Ynt: Off-Road Sürüş Kursları

izmir de titus feronia merkezinde ister 4*4 araç ister motokros ister atv eğitimi istediğiniz şekilde öğrenirsiniz,sahibi mahmut bey zaten offroad yarışçısıdır
 

Ynt: Off-Road Sürüş Kursları

Evet Titus'da var. Unutmuşum Feronia bu işi uzun zamandır yapıyor.
 


Ynt: Off-Road Sürüş Kursları

Ben verebilirim! ne koşulları istiyorsun?

ya Varadero ya X650 seviyeler verebilirim!

[attachment=1]

Muddy biker
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,184
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst