Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Zorbey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,768
Ynt: Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?..

Alfonse' Alıntı:
Teşekkür ve de Rica ederim ;D

4.0 makinalar 195 hp diye biliyorum. XJ' de hafiftir. Lastikler büyük olmasına rağmen o aracı çok çok rahat burnu havada götürür ;D

Dolayısı ile performans modifikasyonuna ihtiyaç duyulduğunu görmedim, duymadım....

Fakat fazla güç göz çıkarmaz ;)
Varsa modifikasyon, nasıldır, bahsedebilir mi acaba?
Merak ettim....

Amerika' da, bizim ZJ' lerin vites değişim zamanlarına müdahale etmeye yarayan modüller satılıyor. Ana şanzman' a giren soketlere takıyorsun dışardan. Özellikle yükseltme ile birlikte takılan büyük çaptaki lastikler ile olan kayıpta basit ve mekanik oynama olmaksızın pozitif verim sağlanıyor. 150 usd felan galiba...

Bide chip tuning var tabi.... PCM' e parallel bağlıyorsun. Zaten 230hp olan makine deliriyor, racing motor gibi altından kaçıp gidiyor ;D E-bay' da felan bunlar gırla satılıyor...

Nedir yapılan modi.... :smiley:

Sağlıcakla...

Alp abi mithatcanı aradım sordum senin için bu XJ Murat Taşlıdağ Başkan jeepten alınmış yarışlara hazırlamışlar ama yarışa sokmadan satılmış tüm herşeyini o biliyor dedi...
Bildiğimiz kadarıyala egzantrik mili,kapak taşlama standar modifikasyonlar yapılmış olabilir...Birçok gezenbilir gezisinde yer aldı bu araç gayet başarılıydı...2000 model olması + avantaj...
Kaçırılmayacak bir XJ bence ben CJ aldıktan sonra bunuda almak istedim ama imkanlar el vermedi... ;)

Etiketler

sayın 2000 model xj sahibi :smiley:)) 18 milyar param var burdaki herkesin huzurunda pazarlık edelim yoksa 2. cj mi alıcam. gel tut elimi..
BÜLENT bey

Mithatcan' Alıntı:
sayın 2000 model xj sahibi :smiley:)) 18 milyar param var burdaki herkesin huzurunda pazarlık edelim yoksa 2. cj mi alıcam. gel tut elimi..
BÜLENT bey

Mithatcan beyaz güvercini gerimi alıcaksın yakışır valla... En azından aile içinde kalır.. ;) İnşallah anlaşırsınız...

Jeep34' Alıntı:
Arz ve talep kendini dengeler diyorum. Piyasa ne olursa olsun satılabilirlik önemli. 1 yıla kalmaz fiyatlar otomatikman oturur diye düşünüyorum.
Araç hazırlamak isteyenler bilgilendikçe, hazırlanmış olan 2. ellerde fiyatlar daha oturur diye tahmin ediyorum.

Ayynen katılıyorum. Çok iyi söylediniz. Bırakınız yapsınlar,...! ;D ;D Piyasa kendisini mutlaka düzeltir!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri