hasanfb
JEEP ˙·٠•★
Ynt: Off-Road Modifiyeli XJ Satış İlanlarındaki Artış ?..
Alp abi mithatcanı aradım sordum senin için bu XJ Murat Taşlıdağ Başkan jeepten alınmış yarışlara hazırlamışlar ama yarışa sokmadan satılmış tüm herşeyini o biliyor dedi...
Bildiğimiz kadarıyala egzantrik mili,kapak taşlama standar modifikasyonlar yapılmış olabilir...Birçok gezenbilir gezisinde yer aldı bu araç gayet başarılıydı...2000 model olması + avantaj...
Kaçırılmayacak bir XJ bence ben CJ aldıktan sonra bunuda almak istedim ama imkanlar el vermedi...
Alfonse' Alıntı:Teşekkür ve de Rica ederim ;D
4.0 makinalar 195 hp diye biliyorum. XJ' de hafiftir. Lastikler büyük olmasına rağmen o aracı çok çok rahat burnu havada götürür ;D
Dolayısı ile performans modifikasyonuna ihtiyaç duyulduğunu görmedim, duymadım....
Fakat fazla güç göz çıkarmaz
Varsa modifikasyon, nasıldır, bahsedebilir mi acaba?
Merak ettim....
Amerika' da, bizim ZJ' lerin vites değişim zamanlarına müdahale etmeye yarayan modüller satılıyor. Ana şanzman' a giren soketlere takıyorsun dışardan. Özellikle yükseltme ile birlikte takılan büyük çaptaki lastikler ile olan kayıpta basit ve mekanik oynama olmaksızın pozitif verim sağlanıyor. 150 usd felan galiba...
Bide chip tuning var tabi.... PCM' e parallel bağlıyorsun. Zaten 230hp olan makine deliriyor, racing motor gibi altından kaçıp gidiyor ;D E-bay' da felan bunlar gırla satılıyor...
Nedir yapılan modi....
Sağlıcakla...
Alp abi mithatcanı aradım sordum senin için bu XJ Murat Taşlıdağ Başkan jeepten alınmış yarışlara hazırlamışlar ama yarışa sokmadan satılmış tüm herşeyini o biliyor dedi...
Bildiğimiz kadarıyala egzantrik mili,kapak taşlama standar modifikasyonlar yapılmış olabilir...Birçok gezenbilir gezisinde yer aldı bu araç gayet başarılıydı...2000 model olması + avantaj...
Kaçırılmayacak bir XJ bence ben CJ aldıktan sonra bunuda almak istedim ama imkanlar el vermedi...