Off Road Gezisi Planı ( 06 Nisan 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,681
Ynt: Off Road Gezisi Planı ( 06 Nisan 2013)

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
hoş geldiniz bir katılım listesi hazırlıyoruz kendinizi eklerseniz memnun oluruz ayrıca gezi parkuru ve başka aklınıza takılan her şey için hertürlü öneride bulunabilirsiniz, sorabilirsiniz.

Beni de cumartesi günkü organizasyona katarsanız sevinirim. Teşekkürler.[/td][/tr][/table]

Etiketler

kuntay' Alıntı:
Beni de cumartesi günkü organizasyona katarsanız sevinirim. Teşekkürler.

zaten katıldınız, listeye kendimizi ekliyoruz yani katılmak isteyen kopy paste yapıp kendi ad soyad ve aracını yazıp kendisi ekliyor avatarda isim soyadı ve araç yazılı değil ben ekliyorum siz düzeltirsiniz

1- Ahmet Ömer Bilgün L200
2- Serkan Kahraman Suzuki Vitara
3- Kuntay Ertok Range Rover sport ( tekrar hoş geldiniz )

Diğer yandan araçlar hareket halinde iken iletişim sağlamak için telsizi olan getirir ve telsiz cinsini belirtirse faydalı olur ( CB yad PMR )

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
zaten katıldınız, listeye kendimizi ekliyoruz yani katılmak isteyen kopy paste yapıp kendi ad soyad ve aracını yazıp kendisi ekliyor avatarda isim soyadı ve araç yazılı değil ben ekliyorum siz düzeltirsiniz

1- Ahmet Ömer Bilgün L200
2- Serkan Kahraman Suzuki Vitara
3- Kuntay RR

Kuntay Ertok Range Rover Sport[/td][/tr][/table]

Beyler
Su an listeye adimi yazmiyorum durumum netlesince ekleme yapacagim

Bizde 2 Araç Gelebiliriz Fakat Yer Kesinleşmemiş Sanırsam Bilgilendirirseniz Seviniriz Kemerburgaz Tarafı Güzel Olabilir Mesela :smiley:

hakan Duster 4.4
taner Niva

Serkan Arabasız Gel Mangalsız Gelme ;d ;d ;d

telefonda Söylemeyi Unuttum Mangal Bulamadım Benimkilerden Biri Yazlıkta Kaldı Evdekinide Bulamıyorum Bu Gün Bakındım Mangal Bulamadım

Selamünaleyküm Arkadaşlar , Benide Unutmayın , Benide Alın :smiley: Ömer Abi Hiç Haber Vermedin Kırıldım Valla :smiley:

Arkadaslar
ben Malesef Yokum İyi Eglenceler Sizlere

Serkan Orası Neresi ? Birazda Açıklayıcı Yaz Lütfen :smiley: Çekmeköyün Merkezimi?

ahmet Bağce' Alıntı:
serkan Orası Neresi ? Birazda Açıklayıcı Yaz Lütfen :smiley: Çekmeköyün Merkezimi?
ahmet Abi Tem Otoyolu Kavacik Kavsagindan Riva Polenezkoy İstikametine Giriyoruz Hic Bir Yere Sapmadan Dumduz Devam Ediyoruz. Soguksu Tabelasindan Sonra Sagda Acr Loft Avm Mevcut Vw Ve Migros Tabelasinin Oldugu Yer.

ahmet Bağce' Alıntı:
selamünaleyküm Arkadaşlar , Benide Unutmayın , Benide Alın :smiley: Ömer Abi Hiç Haber Vermedin Kırıldım Valla :smiley:

her Zaman Başımızın Üstünde Yerin Var Asla Kalp Kırmak Gibi Bir Amacım Olamaz Görüşmek Üzere

extramanyak' Alıntı:
bizde 2 Araç Gelebiliriz Fakat Yer Kesinleşmemiş Sanırsam Bilgilendirirseniz Seviniriz Kemerburgaz Tarafı Güzel Olabilir Mesela :smiley:

hakan Duster 4.4
taner Niva

beyler Bu Geziyi Anadolu Yakasında Düşündük Kemerburgazda Güzel Parkurlar Var Ama Gurubu Ve Araçlarımızı Yeni Tanıycaz Kemerburgazda Bir Anda Sert Bir Parkura Girebiliriz Bu Gezimizde Hem Tanışır Hem Daha Kontrollü Daha İyi Bilinen Bir Parkurda Gezeriz Diye Düşündük
sizler İçinde Uygunsa Bekleriz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR