Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 184
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,095
Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

yapılışından beri takip ettigim tam donanımlı ve fazlasıyla başarılı bir arazi aracı inşallah bundan sonraki araç sizi tatmin eder hayırlısı olsun bence alacak kişi çok şanslı :smiley:

Etiketler

ghost_cd' Alıntı:
yapılışından beri takip ettigim tam donanımlı ve fazlasıyla başarılı bir arazi aracı inşallah bundan sonraki araç sizi tatmin eder hayırlısı olsun bence alacak kişi çok şanslı :smiley:

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim....
Zaten bunu satma nedenim, yeni bir araç almak için değil.
İş kuracağım için satıyorum, yoksa aracımdan çok memnunum...

Çağrı bey neredeyse her gün bu ilanınızı takip ediyorum. Çok yakışıklı ve bu kadar övgü alan bir araç. Umarım istediğiniz gibi satılır ve site içerisinde kalır.
Saygılarımla.

Digoron' Alıntı:
Çağrı bey neredeyse her gün bu ilanınızı takip ediyorum. Çok yakışıklı ve bu kadar övgü alan bir araç. Umarım istediğiniz gibi satılır ve site içerisinde kalır.
Saygılarımla.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için....
Bende isterim, aracımın fotoğraflarını görmek.
Umarım camiadan bir arkadaş alır.

güncel
ama yakında almaya gelebilirim çalışmalarım devam ediyo kankii
kalsın kalsın sakın kimse almasın bunu pis eeee kötü araba bu

Tam alacaktım vazgeçtim :D
Para olsa bir dk durursam ne olayım

ata036' Alıntı:
güncel
ama yakında almaya gelebilirim çalışmalarım devam ediyo kankii
kalsın kalsın sakın kimse almasın bunu pis eeee kötü araba bu

Iğdır'a yakışır kankam bu araç...
Hee kaka bu kaka :smiley:

hagurel' Alıntı:
Tam alacaktım vazgeçtim :D
Para olsa bir dk durursam ne olayım

Abim sağlık olsun, Allah herkesin gönlüne göre versin. Satılmadığı sürece dilediğin zaman gel al arabayı zaten senindir sikinti yok :smiley:

ALP_ER_TUNGA' Alıntı:
video güzel olmuş...

teşekkürler, yani çok güzel değil ama aracın sertleşmiş karı nasıl açtığına ve gücüne iyi bir örnek diye koymuştum...

plaka süper yaa ahhhh ulan ahhhh tam alınacak bir araç ama ne yapalım işte alana şimdiden hayırlı olsun :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR