Off-Road - Doğa - Macera - Geziler Her Hafta Yaban Tv'de

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diver6 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,795

diver6

Dalan da bilir
Yer
Almanya
Arkadaşlar artık her hafta türkiyenin en çok izlenen belgesel kanalı YABAN TV de ( digi türk-83 kanal---D samart 75 kuruluma göre yeri değişebilir.)off-road aracım xj ile beraber perşembe 21.30, tekrarı c.tesi 21.3045 dk. doya doya off- road etkinlikleri,geziler,dalış,macera,kurtarma operasyonları,en son teknoloji kullanılarak çekilecektir.Yapımcısı ve sunucusu benim..
Sadece off-road değil,tüm gezenbilir gruplarının etkinliklerine açığız.beni haberdar etmeniz yeterlidir. haftaya milasta düşen yangın helikopterinin başından sonuna kurtarma operasyonu var.daha sonra iki hafta arka arkaya jeep buluşması ve izoff tanışma.... umarım başarılı bulursunuz..

okan tozun

0216 446 87 52-53 iş
0532 261 35 86 gsm

Etiketler
Ynt: Off-Road - Doğa - Macera - Geziler Her Hafta Yaban Tv'de

helikopter kurtarma opersyonunu izledim. Dikkat çekici ilginç bir çalışmaydı.. Ellerinize sağlık.. Başarılar

Dün Akşam muğla yangınını çektiğiniz programı izledim.. Çok başarılıydı insanlar bence böyle programları izlemeli ve dersler almalı :mad: :mad: Bir sigara izmariti bir küçük ateş nelere mal olabiliyor.. bir sürü cana , mala... Tatsız görüntülerdi ama.. Emeğinize teşekkürler..

Teşekkür ederim .programı ve daha fazlasını aşağıdaki link den izleyebilirsiniz..

Görüldüğü gibi 300.000 tl lik araçlar 7-8 tane yandı. Allahtan cana bir şey olmadı. Programla ilgili bende çok olumlu geri dönüşler alıyorum. Birçok dernek sivil toplum kuruluşu arayarak tebrik ettiler. Ödül falan verilecekmiş, kanalı arayan resmi kurumlar olmuş vs vs.

Benim amacım orman yangınının beraberinde neleri de yaktığını,bu mücadelede neler yaşandığını göstermekti sadece ilk 2-3 günde netten 2000-2500 kişi tıklayarak seyretmiş.

Orman bakanlığı yetkilileri yangın sezonunda birçok defa gösterilmesini rica etmiş kanaldan.... sanırım hedefe ulaştım. herkesede çok teşekkür ediyorum. Bir ağaç 40 yılda ooh ne güzel orman dedirtecek duruma geliyor. Bir ağaç bile program vasıtası ile kurtarabildiysek ne mutlu bize.. :smiley:

http://www.yabantv.com/haber/404-bu-program-rekor-kirdi-.aspx

Okan Bey,
Eleştiri yapmakta üzerimize yoktur, hızımıza ve becerimize yetişilemez ama iş takdir etmeye gelince biraz ağırdan alırız, hatta nazlanırız. Genetik herhalde. Son iki aydır programlarınızı seyrediyor ve çok beğeniyorum. Sizi ve emeği geçen bütün mesai arkadaşlarınızı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Selam ve sevgilerimle...

okan bey programınızı zevkle ve heyecanla seyrettim bolu topuk yaylasında olmak için çok uğraştım ama özel sebeplerden olamadım ama programınız sayesinde oradaymış gibi hissettik size teşekkürler . ellerinize sağlık

Tolga ve Özer bey nezaketiniz için teşekkür eder,tüm ekibimiz adına teşekkürler ederim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR