Off-Road da Range Rover P38

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,393

Deep

Zirve
Yer
İstanbul
Web
www.mertkigili.com
scarr06_Dsc01161.jpg

rearDCP_2344.jpg

p1231.jpg

jonrear4.jpg

jonrear6.jpg

jon8.jpg

jon9.jpg

jon4.jpg

joel7.jpg

brush6.jpg

brush4.jpg

brush1small.jpg

Etiketler

Ynt: Off-Road da Range Rover P38

Sade ve şık hazırlanmış..Keşke aramızdada bu kasadan olsa...
Aktarma organlarının en zorlayan bölümdür kaya off-road'u. Ama kaya buldukça benimde sık yaptığım ve aracımın en başarılı olduğu bölüm olduğu için seviyorum. (G. Cherokee)

range rover bu kasadan görmemiştim .baya güzel olmuş anlaşılan performansıda gayet iyi.

walla arazideki performansını bilmiyorum ama ben range lere off road modifikasyonunu ve camuru yakıstıramıyorum daha ağır başlı bi arac olarak görünüyor bana

Eeee aracin biraz snob bir imaji var.

4.6 litre ve sonucta bir LR. Yakisir... yakinda gozlerimiz de alisir.

Özellikle helezonlar, tampon oldukça sağlam ve kaslı gösteriyor aracı. P38 zaten iyidir. Bu modifikasyonlarla gerçek bir canavara dönüşmüş.

P38 her zaman başarılı bir cihaz. Lakin, TR fiyatının pahalı olması, Elektronik ekipmanlarının insanların gözünü korkutması... ve de Defender gibi bir aracı yenmek zorunda olması gibi nedenlerden dolayı, TR'de pek fazla arazi modifli olarak kullanılmıyor. Şu vakte kadar 2 tane arazi modifiyeli P38 gördüm. yükseltme kiti, tamponlar, MT lastik ve vinçli olarak kullanılıyorlardı.

İlerleyen yıllarda, fiyatları biraz daha düştüğünde (şuan 1995 modeli 18-20 arasına satılıyor); gereksiz gördüğüm elektronikleri söktürüp bir tane hazırlanabilir.

Bence çok pahalı değil P38, ama yürütme maliyetleri düşündürür. Off-road için hazırlananlardan beyaz olanı almayı düşünmüştüm bir ara, Aytuğ'a araç bakarken. Çok güzel bir makineydi.

L322 var mı acaba off-road için hazırlanan. Bence RRC ve L322 en güzel Range Rover.lar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR