Off Road Bugy Volkswagen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan modifiyeci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,938
Ynt: Off Road Bugy Volkswagen

Merhaba Yılmaz Bey,
size bir kaç sorum olacak, cevaplayabilirseniz sevinirim.
aşağıdaki araç benzeri bir araç yapma planım var.
öncelikle sorum 73 ve üzeri model bir araç almayı (bombeli cam) düşünüyorum.
ön takımları daha eski modellere çevrilebilir mi?
yükseltme için torsiyonları sıkışıtırmak ne derece güvenli olur?
torsiyonları sıkıştırıp daha uzun amortisör ile desteklemek arazi kabiliyetini arttırır mı?
at lastik ve resimdeki gibi yarım çamurluk ile günlük kullanım içinde düşünüyorum.
tabi muayene zamanı tam çamurluk bulup muayeneden geçirmek düşüncesindeyim.
standart 165/15 ince lastik kullanan bu araçalara max kaçlık lastik takmak uygundur?
1600 cc standart olan motor eğer bulabilirsem (üretici firma ile kontak kurmaya çalışıyorum)
judson supercharger ile desteklenecek. bunun haricinde pek bişey düşünmüyorum.
eğer ki supercharger ilavesi olmaz ise 1600 cc standart motorun çekişi büyük ve kalın lastik ile özellikle yokuşlarda yeterli olur mu?
cevaplarınız için çok teşekkürler
işlerinizde başarılar dilerim
selamlar

Picture027.jpg

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR