MEfeCeylan
Kamp I
Ilk mesajinizi okudugumda asagi yukari 1 yil once benim basladigim arayis cumleleri ile benzer ifadeler gordum. Burda konuya vakif arkadas, abi cok. Ama en azindan ben 30-40.000 butce ile hem sehir ici gunluk binebilecegim hemde ihtiyac duydugumda daga tasa goturecek secenek cok olmasina ragmen sizin gibi suziki'ye yogunlasmistim. Ancak kazara forumlardan pick uplari farkedip bir nissan navara aldim. Iyikide almisim hem bir arazi araci kadar guclu araziye gerek duyuldugunda adapte olabiliyor, hem binek arac kadar donanimli ve konforlu. Zaman ve maddi butcemden dolayi Gidipte hergun off road yap(a)mayacagim icin standart donanimi, heybeti bana fazlasiyla yetiyor.
Navara sart olmamakla birlikte o rakamlara pick uplarada bir goz atin derim.
not: pick uplar arazi santiyelerinin degismez araclarindan oldugu icin temiz bulmak sart, yoksa genel japon aracinda oldugu gibi yedek parca can yakabiliyor.
Sent from my iPad using Tapatalk
Bir dönem 2010 L200'ümüz vardı. Babam 7 takla attı, dağdan aşağı yuvarlanınca araç perte çıktı. Ama başka bir araç olsaydı kaybedebilirdik. Hani o kazadan sonra baya sağlam çıktı aslında. Arka koltuklarıda diğer çift kabinlere göre daha geniş olduğu için nispeten rahat denebilir. Bir kamyonet sahibi olarak biliyorsunuzdur, arka koltukları biraz huzursuz oluyor kamyonetlerin. Ancak kamyonet fena fikir değil. Öneriniz olarak navara harici ayrı bir alternatifiniz de var mı acaba?