Ben çok keyif aldım sinus v.s. Anlatımınızdan...
Ders almak v.s. gibi derseniz önceikle kendinize hata yapmış olursunuz. İkinci olarak ta benim gibi keyif ve bilgi alanarıda mahrum bırakmış olirsunuz tarzınızdan...
Sin cos tan, bunlarin bana öğretildiği zamanlarda vasat bi öğrenciydim...
Sınıfları 5 4 değil, önce 4 sonra zorla 5 ile, 4buçuktan beşle geçerdim...
Birtek resim ve fizik 9 10 du... Diger dersler hep tepetaklak..
Bi yabancı dil eğitiminden fayda sağlamışım, onuda zaten turizm sektöründe ilerlettim...
Ama turizmde de ilerleyemedim gene aynı hatadan. Bu seferde gene keyif peşinde koştuk, kızlardır gece hayatıdır kariyeri geleceği hiç düşünmedim. Kazanıp kazanıp yedim. Kumara uyuşturucuya nasıl bulaşmadım hayret.
Sonunda kamyoncu oldum, çok iyi ingilizce bilen, kolejli, amerikan üniversinde okumuş kamyoncu. Oda tutmadı, kaza oldu, battım. Şükür hayattayım, akLım başıma geldi ama çok geç artık. Bir tane mermim kaldı. Onuda karavana sıkarsak artık ne olurum bilemem... Allahtan çoluk çocuk yok, hep evlenilcek değilde eğlenilcek kızlarla takıldım evlenemedik. Olsaydı eğer onlarıda perişan etmiştim...
Neyse,
Kolejde okuduk, degerin bilemedik. Universiteyide kazanamadik sorumsuzluktan. Onuda özelde okuduk...
Herkes test çözerken sınıfta ben oto-haber(o zaman o vardı) okurdum...
Lisede arabam oldu, dersaneye gideceğim zamanları sanayide geçirdim (sık sık giderdim, çünki makinem sıfır lada ydı
)
O zaman gelişmeyen iyi alışkanlıklar sonradan da gelişmedi. Sahip olduğu imkanların hakkını hiç verememiş hayatım var şimdi...
Çocuklarınıza okutun bu yazdıklarımı. Akılsızlık etmesinler...
Neyse, sonuçta sinus minus konusunu ömrüm boyunca hiç anlamadım, anlamayada çalışmadım. Sınavları ya kopyayla geçtim, ya da hoca torpil yaptı, hatırlamıyorum...
Ama yıllar sonra, şimdi sinusun felan aşağı yukarı ne oldukların sizin anlattıklarnızdan anladım...
Vala billa merak ettim, ilk fırsatta öğrenmeliyim...
Bence kendinizle övünmelisiniz...
Selamlar...
GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi