Nüfuslu Ailelerin Yanlış Yapma Oranı Nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,827

turbolinea

Kamp II
Nüfuslu Ailelerin Yanlış Yapma Oranı Nedir?

ben Hep 3-4 Ya Da Fazla Kardeşli İnsanlardan Zarar Gördüm.

forum.donanimhaber.com Da Sordum Tek Yani Kardeşsiz İnsanlar Zarar Verir Diyorlar.

ne Kadar Yanlış Olsa Bile Tek Kardeşli İnsanlar Yanlış Yapmıyor.

bunu Gördüm?

avrupa'da Neden Yanlış Yapmıyorlar? Hep Tek Kardeşli Çocuklardan Dolayı..

toplumda Da Soruyorum Tek Cocuk Yanlış Yapmaz Diyorlar Ama Forumdakiler Daha Çok Yanlış Yapar Diyorlar.

size Sorayım?

en Çok Çok Nüfuslu Ailelerden Mi Zarar Gördünüz Yoksa Tek Cocuklu Ailelerden Mi?

Ynt: Nüfuslu Ailelerin Yanlış Yapma Oranı Nedir?

Yanlış Yapmak, Zarar Vermek? Anlayamadım.

tek Kardeşler Neye Zarar Verir, Abili-ablalılar Neyi Yanlış Yapmazlar?

İçinde Allah Korkusu Olmadıktan Sonra İster Tek Olsun,içinde Allah Korksusu Olduktan Sonra İsterse Çok Olsun.önemli Olan İnsanları Sevmek, Saygılı Olmak, Gerek Doğaya Gerekse Toplumda Olan Davranışlarına Dikkat Ettikten Sonra Gerisi Boş Bence.siz Çocukları Doğadan Koparırsanız Onlarda Toplumla Olan Bağlarını Kopartır...

yasakşehir07' Alıntı:
içinde Allah Korkusu Olmadıktan Sonra İster Tek Olsun,içinde Allah Korksusu Olduktan Sonra İsterse Çok Olsun.önemli Olan İnsanları Sevmek, Saygılı Olmak, Gerek Doğaya Gerekse Toplumda Olan Davranışlarına Dikkat Ettikten Sonra Gerisi Boş Bence.siz Çocukları Doğadan Koparırsanız Onlarda Toplumla Olan Bağlarını Kopartır...

parasal Anlamda Güvenirsin Yanlış Yapar...
namusunu Güvenirsin Yanlış Yapar...
en Ufak Bir Lafını Evir Çevirir Seni Darp Eder Yanlış Yapar...

ben Hep Çok Nüfusa Sahip Ailelerden Zarar Gördüm...
onun İçin Size Sorayım Dedim?

ben İlerde İşyerleri Kuracağım?
bu Zamanda Kime Nasıl Güveneyim?
söyler Misiniz?
kimde Allah Korkusu Var?

Emanet Ettiğin Parayı Sana Tam Teslim Edende, Ekmeğini Böldüğünde Önce Ve Büyüğünü Sana Verende, Harama El Ve Dil Uzatmayanda, Senin Açığını Aramayanda, Senin Arkandan İş Çevirmeyende, Gittiğinde Kapıyı Heran Sana Açanda (gece Ve Gündüz), Ve Daha Sayamayacağım Birçok Özellik Var.tabi Bunların Yanında Müslümanım Ve Allah'tan Korkuyorum Deyip Her Türlü Sahtekarlığı Yapan Da Var Maalesef...

tek yani kardeşsiz olanlarda çok daha yanlış var değil mi?

toplumun en az %50 si bozuk diye görüyorum.doğru mu?

sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum.

sorunuza vereceğim tek cevap önyargılarınızı yıkın ve kaldırın...bu düşünceyle bir yere varamazsınız.

yasakşehir07' Alıntı:
sorunuza vereceğim tek cevap önyargılarınızı yıkın ve kaldırın...bu düşünceyle bir yere varamazsınız.

BEN GENELE VURDUĞUMDA HEP BU İNSANLARDAN ZARAR GÖRDÜM.

- 3-4-5 ÇOCUKLU KARDEŞLİ AİLELERDEN GELEN ÇOCUKLARDAN ZARAR GÖRDÜM.
- İCRALIK OLMUŞ İNSANLARDAN KESİNLİKLE UZAK DURUN...

ZATEN İNSAN HAYATINA ÖNEM VEREN BİR AİLE 5 ÇOCUK YAPMAZ.

NEFRET EDİYORUM O İNSANLARDAN BANA MADDİ OLARAK ÇOK ZARAR VERDİLER.BUNDAN DA MANEVİ OLARAK DA ZARAR GÖRDÜM.

ama ben hiçbir zaman tek çocuklul bir aileden zarar görmedim.

ne varsa bu kötü nüfusu yüksek insanlarda var.

bana yol gösteriniz.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR