Nivaya Bu Lastik Takılırmı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Edirne Dağcısı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,190
Ynt: Nivaya Bu Lastik Takılırmı

benim önceki aracımda 0k144 kullandım ama inan ben rahatsız oldum asvaltta tüm organlarım yer degiştiriyordu sesden müzigi duymuyordum. uzun yolmu hiç gidesim olmuyordu araç sürmekten gıcık olmuştum. şimdiyse ben gittikçe gidesim geliyor. kayseridede özel olarak gidip bir çamura girmesseniz gittiginiz yollarda çamur bulamıyorsunuz eger offrood merakınız varsa hususi gidip bir kum ocagına dalmanız gerekiyor. benim lastiklerim bu yüzden benim kullanımıma uygun sen nerede ve nasıl bir performans istiyorsan ona göre bir lastik seç. saygılarımla

P1040157.jpg

Etiketler

offset jant artı yükseltme 31 ınc'e müsade etmezmi aceba birde geniş taban performansı kıyaslarsak yüzde kaç düşer aceba

205/80/16 M/T lastik arıyorum yardım lütfen nereye sordulsak yok diyorlar kafayı yiyecem valla...

conker' Alıntı:
offset jant artı yükseltme 31 ınc'e müsade etmezmi aceba birde geniş taban performansı kıyaslarsak yüzde kaç düşer aceba

Bu ebat takılır ama yine de çok yorar.
Niva'da yormasına rağmen sınır ebat 29"..

ben 15/235 lastik takılı ağır kalıyor biraz arabaya ama çok zevkli onlarda kumda falan süper gidiyor... Vede NİVA ya farklı bir görünüm katıyor kalıplı gösteriyor...

ben nivama bu lastikleri taktım cok memnunum hem camurda hem asfaltta güzel ve oklara göre cok sessiz 205/80/16 Marşal Venture M/T

15052010559...jpg

./
YEVGENI' Alıntı:
Bu ebat takılır ama yine de çok yorar.
Niva'da yormasına rağmen sınır ebat 29"..

ben 30/9.5/16 kumho venture kullanıyorum biraz ağır kalıyor extrem desenli bir lastik düşünüyorum ama hem 31 ınc'ten başlıyor hem nıvaya sığmıyor fakat çamur tahliyesi çok iyi şimdilik çözüm bulamıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri