Niva'lar Kaz Dağlarında (23 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erco Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,084
Ynt: Niva'lar Kaz Dağlarında (23 Nisan 2009)

bu başlık yeri değil ama bir anlatımın beni çok rahatsız etmesinden dolayı paylaşmak istedim

konu şu:
vatandaş mekan sahibi, off-road'a daha uygun diye elindeki aracı Niva ile değiştiriyor
müşteri ziyaretlerinde iflas mı ettin ki niva'ya biniyorsun diye ikircikli davranıp ilişkileri sorguluyorlar
adam mecburen Niva'yı satıp daha popüler bir araç almak zorunda kalıyor

bu yaklaşım ve sonuç (niva sahibi olduğumdan değil) insana bakış itibarıyle çok ağrıma gitti
konunun yerinin kesinlikle burası olmamasına rağmen anlatmak istedim

gene sadece bir görüntü ve bu karede sadece görülenlerden (manen hiçbir anlamı dikkate almadan) hangisi olduğumuza nasıl karar verebiliriz, nasıl karar veriirsiniz ?

AA.jpg

Etiketler

Mercedes alsaydı keşke.
:smiley:

Bu arada Paylaşımlar için çok teşekkürler.

Kamp alanınızın koordinatlarını yazabilir misiniz .?

Murat selam

koordinat işlerini bilmiyorum ama bu forum'da Yevgeni, NivaTr'de Yusuf abi işin uzmanı

yardımcı olacaklarından emin olabilirsin.

ben kendilerine aktarırım

Yusuf abiye Selamlar.
Kaz Dağlarında ki kamp yerimizi de onun sayesinde bulmuştuk geçen sene.
:smiley:

Merhaba

Bu gezideki 3. kampı Şahmemet'te yaptık. Koordinatlar N39.72534 E26.98617. Zeytinli köyü ya da Kalkım üzerinden ulaşabilirsiniz.

Burası Milli park sınırları dışında olduğu için çok rahat.Karışan yol. Odun çok bol.

Ama nokta koordinatla buraya zor ulaşırsınız.

Bizim bu gezinin GPS kayıtlarını NivaTR > Offroad > rotalar > Kaz Dağları 2009 dan garmin (gdb) ya da magellan (gtm) formatında sanırım yarın veririz.

Rota izlerseniz çok daha kolay olur.

harıka resımler,sayenızde sızlerle gezmıs kadar keyıf aldım...
paylasım ıcın tesekkurler :smiley:

orda olmak vardı dostlarla

Ellerinize sağlık çok güzel bir gezi olmuş. Mangalı foto göremedim :smiley: Mangalsız piknik nivasız off road olmaz demiş atalarımız . Bir iki tane mangal fotosu olsaydı gezinin formatı tam süper olacaktı :smiley:

Nejat' Alıntı:
fazlasıyla keyif aldım, heyecanlandım, terledim,
yüksek volüm müzik eşliğinde ağaçtan tünellerden yaprak halılardan geçtim,
sularda arındım, keşfettim de keşfettim

Dostlar,
ki bir kere bile selamlaşmamıştık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için
aynı mekanda buluştuk...
Ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi

Harika ötesi fotoğraflar ve anlatım için bir kez daha teşekkürler

Gezinin rotaları

http://www.nivatr.com/rotalar/kazrotasi2009.zip

linkinden indirilebilir..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR