nivacı arkadaşlar yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gencbey19 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,799

gencbey19

Yeni Üye
Herkese merhaba ilk önce şunu anlatmak isterim yılardır yapmak istediğim ama bir türlü nasip olmayan bu off road sevdama başlamak istiyorum.
Bunun için uzun suredir cj ve nivanın arasında karar kılmaya çalışıyordum cj lerden uzak durmaya karar verdim soğumamın nedeni onların bayağ karışık olması ve masraflı olması benim kanağatim ama doğru kar verdimmide bilmiyorum bu noktada sizlerden tavsiye almak istiyorum
bir iki araba seçtim onlara profesyonel bir gözlede sizinde bakmanızı isterim ve evin ikinci aracı olacak genelde hafta sonları off road başlangıc amaclı birşeyleri örenmek için alıyorum oyuzdende bütceyi düşük tutum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-1.7-lada-niva-92882500/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-sifirdan-farki-modeli-110267018/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-1-lira-masrafsiz-110219692/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-acil-satilik-veya-takasli-108654781/detay/

şimdiden teşekürler

Etiketler
Ynt: nivacı arkadaşlar yardım

Merhaba,oncelikle offroad seciminizden dolayi hayirli olsun diyorum.
Araca karar vermis olmakla ikinci adimi atmissiniz demektir.
Resimlerden ve ilanlardan araclar hakkinda yorum yapmak dogru degildir.
Mutlaka gozunuze kestirdiginiz araclarla ilgili bir soru cizelgesi hazirlayiniz.
Satici ile gorusurken kagit kalem yaninizda olsun ve soylediklerini not alin.
Akliniza takilan olursa yeniden aramaktan cekinmeyin.
Sonra aldiginiz cevaplara gore elimine edip,kalanlari yerinde,bilen biriyle gorun.
Tahammulsuz saticilar soru isaretidir.Model eskidikce curuk yer riski vardir.
Altini gormediginiz bir aracin neleri oldugunu pek bilemezsiniz.
Gece karanliginda,yagmur altinda,isim var gerisini sonra bakariz da arac bakilmaz.
Guvenilir,iyi bildiginiz bir usta ile bakmak hepsinden onemlidir.
Buradaki araclardan resme ve bilgilere gore kirmizi olan duzgun gorunuyor.
Yakin ve yeni model olmasi nedeniyle beyaz ikinci sirada yer aliyor.
Yesil az km si ve pek ellenmemis orjinal gibi olusuyla ucuncu siraya geliyor.
Siyah olan ise dusuk modeli,km si ve yapilacak masraflariyla son siraya geliyor.
Bunlar sadece resim ve yazilanlardan bakarak soylenecekler,canli gormek gerek.
Telefon ile bilgileri teyit edin yada yeni bilgiler edinin,yeniden degerlendirin.
Sonra size yakin olan,yol masrafi vs uzmeyecek olandan baslayip ziyaret edin.
Arastirin,sorusturun,sorgulayin cekinmeyin.Ne olacak 7 lira demeyin iyi para.
Birde satarken sevinmesi var bu isin.Birinin kurtulusu sizin batisiniz olmasin.
Niva son derece basarili bir arazi aracidir.Yaptiklarini bazen donanimli araclar yapamaz.
Gectigi yerlerden ne guclu araclar gecemez.Sasesi yoktur ama saglamdir.
Tamiri kolaydir,parcasi boldur,saglamdir,kolay kolay kirilmaz.
Hayirlisiyla duzgun bir arac bulmanizi dilerim.
Sahsi tecrube ve fikirlerimdir.

ttogan verdiğinbilgiler için teşekkür ederim siyah renkde olanı eledim beyaz benim için 1. sıradaydı birde bu arç için sorulması gereken özel soru varmı krıtık önem taşıyan dikkat etmem gereken
ve niva ile doğru karar vermişim söylediğiniz kadarıyla

şahsına özel birşey değil :D
ben uzun zaman araştırdıktan sonra 4 araç aklıma yatmışdı bu arabalardan biride senin birazda arkadaşın yorumları ve masraftan bahsetmişdin ilanda o da benim gözümü korkuttu daha başka masraf cıkarmı gibisinden
bakarsın kısmet burda karşılaşmakdada vardır bir hayır

masraflar ilanda yazılı
şimdiye kadar 4 niva topladım
kendi ellerimle hemde.
4 ü de dağ bayır geziyor hala
ve yapılanların yarısı yazılı ilanda..
herşey gönlünce olsun iyi geceler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR