Niva Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sakin bekir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,675

sakin bekir

Show must go on!
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

5000 lira civarına bir Niva almak istiyorum. Sağda solda karşınıza çıkar veya eş-dosttan bir duyum alırsanız, paylaşmanız bir niva severi daha nivalandırabilir... 8)
Ayrıca, önerilerinize ve öğütlerinize açığım...

Saygılarımla,

Bekir BOŞNAK

Etiketler
Ynt: Niva Arıyorum

beş bine düzgün bir niva bulmak zor ancak masraflı arac bulunur ve üzerine en az bir 3 harcarsan idare eder konuma gelir 8veya 12 arası ortalama bir niva alırsın bakımlarını yaptırır binersin yada daha uygun fiyada düşük model alıp 4veya beş bin harcayarak sıfırlarsın aracı düzgün bir nivan olur

http://www.sahibinden.com/super_lada_niva-94WQQaXQQ13168679WQQpXQQdisplayitem

bu arac motor olarak filan temiz bir amcamız alıp memleketi çankırıya götürmek istedi onun icin baktık sonra vaz geçti binek lada samara aldı

acil değil ama bir kaç parçada curume var boya ihtiyacı var haberiniz olsun

1988 model olmasının ne gibi negatif yönleri olabilir inceliyorum sitemizden. Evet bütçem belki kısıtlı haklısınız ancak bu paraya alabileceğimin de en iyisini almak istiyorum... İlanın sahibi ile de iletişime geçeceğim.

http://www.sahibinden.com/lada_niva_4x4_off_road_jeep-63WQQaXQQ20319946WQQpXQQdisplayitem

Arkadaşlar, bu ilandaki niva ile ilgili bilgisi olan ya da fikiri olan var mı? Bana makul geldi sizde bulabileceğin budur derseniz Kahramanmaraş'a gidip alıp gelmeyi düşünüyorum...

Arkadaşım iyice baktırıp kontrol etmeden alma sakın. Yaklaşık 1 ay önce internetten bulup karstan 5.850 liraya 96 model niva aldık yaptığımız masraf belimizi büktü şuana kadar 9.500 liraya ulaştı. Gerçi nerdeyse sıfır gibi oldu niva ama çok uğraştırdığı bi gerçek. Onun için aracı iyice kontrol etmende fayda var derim. Kolay gelsin.

haklısınız iyice incelemek gerekecek...

bu nedenle de aracı almadığımı düşünürsek maraşa gidip gelme masrafım olacak... bir niva daha var...

http://www.sahibinden.com/acilll_satilik_niva-47WQQaXQQ15878452WQQpXQQdisplayitem

bunun da durumunu bilmiyorum ama bu 2 araç şu an benim için üst sırada, maraştakinin duruşu daha iyi gibi nedendir bilmem. ikisininde muayenesi yapılmış...

sizin aldığınız gibi nispeten yüksek, makyajlı bir model alsam masrafta yapılsa acınmaz, ama daha yüksek temiz bir model alınacak para heba olursa o zaman kötü olur gerçekten.

ucuz bir araç toplayayım derseniz semeri seksene mal oluyor bence temiz bir araç almanız daha mantıklı diye düşünüyorum

96 da hem makyaj hem de motorda değişklik oldu. 96 öncesi nivalar 1,6 motor 96 ve sonrası 1,7 enjeksiyonlu ( tek nokta). Tercihlerinizi yaparken bunları da göz önünde bulundurabilirsiniz. Tavsiyem olabildiğince yüksek model ve temiz bir araç bulmaya çalışın,

merhaba diger arkadaşların yorumlarına katılıyorum benim arkadaşım 4500 tl ye ankaradan 86 model niva aldı 4500 daha masraf etti hala aglıyor dikkat et o konuda temizini al nivaların piyasası cok degişken sakın aldan ma bi bakıyosun 2005 model 10 milyar bi bakıyosun 93 model 8.5 milyar senin yerinde olsam 93 üne o parayı veririm.temiz olsun dersen eger piyasasını araştır bak sor bende 2000 model lada niva 1.7i var orjinal 46 binde tertemiz hiçbir eksigi yok masraf bulursan 8 milyara verecem 2yıl muayene lpg yeni 1 ay oldu takılalı 2010 nun 1 ayında takıldı arabam cok diri ve temiz ilgilenirsen diye söyledim.12.500tl

Teşekkürler, söylediklerinizi mutlaka dikkate alacağım. Hatta niva alırken dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili yazıları okuyup hepsini gözden geçireceğim. Biraz daha bekleme kararı aldım bütçemi yukarı çekmek için. Ama yine de çıkan fırsatları değerlendiriyorum.

http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_satilik_acil!47_000_kmde_2000_model_1_7_i_4x4_niva-07WQQaXQQ21681123WQQpXQQdisplayitem bakmanda fayda var.

İkinci el araç kredisi kullanma şansın varsa arkadaşım, alabildğince yeni ve mastafsız al..............Eskinin derdi ile uğraşana kadar, yeninin borcu ile uğraşmak iyidir.

Ya da ucuz araba alırsın, o şekilde kullanabildiğin kadar kullanırsın. Seçim senin.

:smiley:bekir abicim selamlar lada niva aramaya başlamışmışsın. benimde sana iki tane tavsiyem olacak.tamda bütçene uygun.http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2319607 bu güzele benziyor abicim fakat 4x4 ten anlamam. birde bunu buldumhttp://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/1710781 fakat 2000tl cıvarında bir masrafla sana uygun gibi görünüyor selamlar ___ALPARSLAN ZAFER AKYOL___

sg1414' Alıntı:

Teşekkürler.

Arkadaşlar,

Linkteki nivayı görmek için istanbul'dan bolu'ya kadar gittim. İlgilenenler için söylüyorum harika kondüsyonda. Hiç bir problemi yok çok iyi bakılmış durumda. Açıkçası ben aşık oldum. Ancak bütçemi biraz aşıyor. Temiz niva arayan, gerçekten kullanacak olanların kaçırmaması gerekir diye düşünüyorum. Benim kafamda değişik düşünceler oluştuğu için şu an düşünme aşamasındayım. Kafamı kurcalayan bir diğer model suzuki jimny. Yorumlarınızın üzerine bütçemi yükselttiğimi söylemekte fayda var.

Saygılar,

Bekir.

burda bır tane var yruru ıyı ontakım debrıyaj aksamı falan yenı yapıldı alt tavan da curukler vardı onlarda yenı yapıldı sadece dısardan camurluk ustunde bıkac yerde onemsız pas atmalar var genel olarak temız bakımlı ıc dosemesıde yenı yapıldı modelı sanırım 92 veya 93 ıstersen romorkte var onlada satabılır fıyatı romerkle 5500 dıyorlardı ben bayagı nıyetlenmıstımde sonradan cj bulunca onu aldım ıstersen yardımcı olabılırım 05374002873 mustafa usta..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

SON KONULAR

Geri