Niva Aksesuar & Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kemal Kayan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,789
Ynt: Niva Aksesuar & Modifiye

İlk fotoğrafda arka planda Kafkas restaurantı, ikinci fotoğrafda sağda zeytinli ada, solda tavşan adasını görür gibi oldum :smiley:
Erdek'de 20 yılım geçti çok özlemişim çok.
Bu arada aracınız hayırlı olsun, tekerine taş değmesin, çamurda eksik olmasın...

Etiketler

Teşekkür ederim.. Bende Erdek'ten kopamayıp işimi burda kurdum. Erdek'e yolunuz düşerse beklerim...

Aracı satıyorum.. Her ne kadar suzukiye göre +ları olsada ilk göz ağrısı derlerya, suzukiye dönmeye karar verdim yine :smiley:
Üstteki mesajlarda bir arkadaşımız satarsanız haberim olsun demiş galiba.. Evet satıyorum herkese duyrulur...

Saygılar,,,

Araç ile ilgili bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

http://www.sahibinden.com/sorunsuz_masrafsiz_temiz-55WQQaXQQ22888651WQQpXQQdisplayitem

Fiyat olarakta uygun bir fiyat yazdığımı düşünüyorum.. Pazarlık payı vardır ama sadece araç başında :smiley:

benimde ufak bir kaç sorum olucak yardımcı olabılırsenız sevinirim

bu ebatta lastık(235/70/15) çamurluk agızlarıyla oynamadan her jantla uymaz dıye dusunuyorum acaba yanılıyomuyum herhangıbır yukseltme falan yapıldımı ? bide jantın markası nedir? malum her jant olmuyor nıvaya bu jantlarda hoş durmus gercekten
şimdiden tşkler

furkan kukul

Maşallah cok temiz bir nivaya benziyor güle güle kullanın belki sorulmaz ama fiyatı neye maal oldu bende 1 tana niva düşünüyorum da bu modellerde kararsızım ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.