Niva 1,7 i Kafadar Oto

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,800

Etiketler
Ynt: Niva 1,7 i Kafadar Oto

dostum bende yeni topladım. ön koltuk olarak hundayi eranın ön koltukları gayet iyi oluyor. kartal sanayinde çıkma olarak 300 tl ye aldım. bağlantı yerlerinede basit bir operasyon yaptınmı mükemmel oluyor.
Elimde işine yarrmı bilmiyorum ama çıkma torpidosu mevcut. yanlız çıkma diyince öyle çatlak patlak falan değil. maun kaplandı. tabi gerçek maun kaplama plastik falan değil. daha sonra orta kısım açıkta bırakılacak şekilde siyaha boyandı. lüks jiplerde olduğu gibi orta bölüm maun. ayrıca viteslerin bulunduğu orta bölümde maun kaplı.....
Telefon numaram 0553 371 72 27 benim aracımı gör toplama işinde sana bayağı fikir verir. çünkü ben aracı sıfırdan soyup topladım. yalıtım, aklına gelebilecek bircok şey yapıldı. ayrıca herkes nivalara otomatik cam olmuyor diyor. ben yaptım. öyle sonradan takma falanda değil. orjinal kendi mekanizması ile yapılıyor. çok sağlıklı ve de uzun ömürlü oluyor. ara görüşelim hem sana fikir veririm hemde neyi nerde bulacağın konusunda yardımcı olur yönlendiririm. yoksa yap boz yapmaya çok müsait bir araç.....

hundayi koltuklarının öne yatmasını nasıl yaptınız?ayrıca bende ön camları otomatik yaptım brodway cam otomatiğini taktım super oldu.koltuklarımı değiştirmeyi dusunuyorum yardımcı olursanız sevinirim tsk.....

arkadaşlar yazdıklarınızı lütfen resimleri ilede yayınlarsanız mutlu oluruz bizlerde biraz feyz alalım değilmi :smiley:

işte bu offroad aşkının ta kendisi ......

çok güzel olmuş emeğinize sağlık .... ;)

merhaba arkın bey

bende yenı lada sahıbı oldum bıraz hasbelkader oldu ama oldu bakalım,aracı bıraz toplamaya karar verdim
tavan sepetınız çok hoşuma gıttı fiyatıda uygun gıbı
arkadasınıza yaptırma şansımız nedir acaba
ankarad oturuyorum buraya naklı nasıl olur
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.