Nissan TerranoII 2.7 TD

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan webcini001 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,491

webcini001

Yeni Üye
Evet Arkadaşlar Arazi Aracı Arıyorum. Nissan Terrano II 2.7 TD Modelini Beğendim Görünüş Olarak ve Yakıt Sarfiyatı İnternetteki Değerlere Bakarsak Bütçeme Uygun.96-98 Model Arası Düşünüyorum Fakat Almadan Önce Bir Araştırayım Dedim, Nedir ne Değildir. Bu Aracı Kullanan veya Tecrübesi Olan Arkadaşların Yorumları ve Önerilerini Bekliyorum....!

Etiketler

Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD

arkadaşlar ben 2 yıldır kullanıyorum....

izlemek isterseniz

http://www.izlesene.com/player2.swf?video=869881

Video çok güzeldi.
Terrona hakkındaki bütün kötü düşünceleri altüst eden bir video.
Paylaşım için teşekkürler.

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1475340

ben 2 yıldır kullanıyorum.....izleyin bir fikir sahibi olabilirsınız

Motorunun hararet problemleri olduğunu duydum, bir de fazla yüksek ve dar olması nedeni ile virajlarda sıkıntı yaşanırmış gibi görünüyor. Ama arazi de dağ keçisi gibiymiş.
Ben buradaki yorumları da dikkate almanızı öneririm, ben düşük km yapmış bir terrano II bulamadığım için almamıştım.
www.carsurvey.org

arkadaşlar tank bu ya...
iki video da çok güzeldi,aklımı çeldiniz valla.
paylaşımlar için teşekkürler...

İkinci videoyu yeni izledim.
Araç gerçekten takdire şayan.
Aklımdaki araç alternatifleri arasına koydum Terrano II'yi.
Osman bey birde araça yaptığınız offroad modifikasyonlarını anlatabilirmisiniz.
Saygılar

aslında hiç denebilir.... vinç ve demir tamponlar dısında artı bir modifikasyon yok... biraz yukselttık ama kit falan kullanmadık..çunkü aracın altında yükseltmeye yarayan aparat mevcut...22-23 anahtar olması yeterli... 8-9 turda 20 cm yükselebiliyor.. isterseniz daha cok da yükseliyor ama o zaman ön düzen ayarları (ROT AYARLARI) düzen tutmuyor.. cabuk bozuluyor..onde.üst ve alt salıncaklı oldugundan cok yukseltınce arac zıpladıgında tekerlekler sankı yerınden fırlayacakmış gıbı saga sola sallanıyor... yanı kıt olmadan 20 cm den fazla yukseltmeyın...birde videolarda ve fotolarda arac sadece 1o cm yukseklıkte bu yetıyor aslında ama orjınal tamponlarla tamponları kırmadan bu acılı yerlere tırmanmak zor... bizim burada ahmet ustamız (antoff baskan) bu konuda bana cok yardımcı oldu... aracı bu hale getırdık...ben aracımdan mutluyum ama 4200-5200 motor araclarla kafa tutmak zor...en nihayetınde 2700 ama sizi asla yolda burakmaz... ha birde flanş taktık one 4 cm arkaya 5 cm..aracın dengesi daha iyi oldu lastıkler 5 cm dışarı cıktı...

osmn, (150).jpg

ben pathfinder 2.2 kullandım yaşadığım en büyük problemde parça sıkıntısı çok yaşadım. ama terrano ile iglili hiçbir bilgim yok.. parça olayınıda araştırmanızı tavsiye ederim.

terrano da parca sıkıntısı yok.....her parcası japon cularda var...ellerınde olmayanıda 1 gunde getirtiyorlar...

osman bey ben 5 yıldır 2.7 TDİ SE 1998 model kullanıyorum. sizinkiyle aynı model sanırım değilmi. ama pek mekanik bildiğim söylenemez.

arada araçla ilgili sorularım olursa mümkünse sormak isterim. şu ara pek vakit bulamıyorum ama yaza yaptıracağım araçla ilgili işlerde özellikle bu aracı benden daha iyi tanıyanlardan fikir almak çok iyi olurdu.

teşekkürler

demir59' Alıntı:
İkinci videoyu yeni izledim.
Araç gerçekten takdire şayan.
Aklımdaki araç alternatifleri arasına koydum Terrano II'yi.
Osman bey birde araça yaptığınız offroad modifikasyonlarını anlatabilirmisiniz.
Saygılar

ben osman bey kadar tecrübeli değilim ama kendi aracımla MT lastiklerle dağda karda hiç zincir takmadan dik tepeler çıkabiliyorum :smiley: açtığım yolun resmini bulamadığımdan koyamadım :smiley: bence yarışmayacaksanız modifikasyona filan pek gerek yok bu araçlarda. amatör işler için heryere gider bunlar.önlerin tamamen ayrılabilir olması da uzun yolda da ekonomik ve rahat yol yapmasını sağlıyor. :smiley: ama lastikleri biraz büyük takıp birazda alttan basitçe yükseltilince araç daha da değişik görünüyor. ben de sadece bu kadarını yaptım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR