Aracın tabanını çürümeye karşı temizleyip komple boyamak, elektrik tesistaındaki fazlalıkları da temizleyip telsiz, teyp, çakmaklık için aküden sigortalı ve izoleli bir hat çekmek için içini söküyordum ama şaşırtıcı bir şekilde paslanmalar ve çürükler olduğunu gördüm, iki sacın üst üste bindiği noktalarda, kar ve yağmur suyunun biriktiği noktalarda çürümeler vardı, çürükleri yaptım sayılır, fabrikanın çektiği silikonları da tamamen kaldırdım temizledim ilk önce boyayıp daha sonra gerekli yerlere dayson sıkıp tekrar boyayacağım. Aracıma konu açmaya da bu noktada karar verdim, sadece motor yapmış olsaydım yenileme olmaycağı için konu açmayacaktım ama yaklaşık 1.5 aydır uğraşıyorum ve içi bittikten sonra komple ön takımı salıncaklar torsiyonlar dahil söküp ön takımda da eskimiş yıpranmış bütün parçaları yenileyeceğim
Tavanı yalıtım malzemesi ile kapladım
Elektrik tesisatındaki fazlalıkları, amerikan park sistemini ve çalışmayan alarm sistemini de söktüm attım, Orjinal kabloları tekrar izole ettim
Aracı alırken 23 yaşında araba olduğu için ekspertize boya değişene bakmamıştım, aldıktan sonra sökerken inceledim, kaput ve sol ön çamurluğun vidalarında sökme izi vardı, ama kılıç sacında ve podye sacında düzeltme macun yoktu. sol arka çamurlukta içten gördüğüm 15x30 cm büyüklüğünde iki noktada punta ile çektirmeler vardı dolayısıyla sol çamurluğun da boyalı olduğunu fark ettim, sağ tarafta ve tavanda içten bir işlem yoktu dıştan boya varmı bilmiyorum ama sağ ön çamurluk ve kapı sökülmemişti civatalarında anahtar izi yoktu söküp sökmeme konusunda çok kararsız kaldım ama zaten uzun yıllar bende kalır daha sonra satmak isterdem de 25-30 yaşındaki arabada değişene bakılmaz diye kapıyı ve çamurluğu içten güzelce temizleyip boyamak için söktüm, sağ kapı menteşesinde de boşluk vardı sökmüşken onun menteşesine de tornada yeni mil yapıp takacağım.
Dış görünüş olarak da şimdilik normal ve sis farları için angel park lambalı, mercekli led yeni farlar aldım, eğer aydınlatması iyiyse ve karşıdan gelenin gözünü almayacaksa aracımı bu farlar ile kullanacağım, tavana da tavan sepeti ve 4 adet led sis lambası takacağım, öndeki büyük ve kaba koruma demirini söktüm yerine daha kibar ve siyah renkli bir koruma demiri takacağım, yükseltme yapmayı düşünmüyorum daha çok uzun yolda da kullanacağım için tehlikeli olacağını düşünüyorum. Üzerinde 2019 sonu üretimli kumho 235/75/15 MT lastikler vardı yol tutuşuna göre eğer zayıf kalırsa aynı ebatta AT lastik ile değiştirebilirim zaten çamura girileceği zaman D21 ile de gidebiliriz. Ön otomatik Hublardan biri aldığımda çalışmıyordu bende 2 adet sıfır manuel hub satın aldım daha sağlam olduklarını düşünüyorum onları kullanacağım
Araç şu an bu şekilde önümüzdeki günlerde içini çamurluklarını ön panel sacının altta kalan kısımlarını komple boyayıp ziftleyip tabana da kalın keçe ile yalıtım yapıp içini toplayacağım, daha sonra ön takımı söküp motoru takıp inşallah toplayacağım bu arada hararet sorunu için de kalın bakır radyatöre bakacağım.