Nissan Patrol SD33 Diesel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusufsan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,422

yusufsan

Ana Kamp
Yer
Kayseri
Arkadaşlar selamlar, ev borcumu kapatmak için paraya ihtiyaç olması sebebi ile çok sevdiğim Patrol'ümü satıyorum maalesef. Umarım camia içinde kalır

Nissan Patrol SD33 Diesel Kısa Şase

Detaylar aşağıdaki linkte var ayrıca telefonum 0533 491 95 27

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-satilik-nissan-patrol-sd33-3-3-dizel-51216874/detay/

Hayırlısı artık

Etiketler
Arkadaşlar selamlar, ev borcumu kapatmak için paraya ihtiyaç olması sebebi ile çok sevdiğim Patrol'ümü satıyorum maalesef. Umarım camia içinde kalır

Nissan Patrol SD33 Diesel Kısa Şase

Detaylar aşağıdaki linkte var ayrıca telefonum 0533 491 95 27

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-satilik-nissan-patrol-sd33-3-3-dizel-51216874/detay/

Hayırlısı artık

patrol.jpg

Ynt: Nissan Patrol SD33 Diesel

Hayırlı satışlar olsun , içinin fotoğraflarını yüklerseniz çok iyi olur. :smiley:
Selamlar ,

arkadan da resmi hiç yok onu da eklerseniz memnun oluruz.
araçla baya uğraşılmış iyi hale getirilmiş. hard top var mı fotolardan bana mı öyle geldi?

özelliklerde şöyle birşey yazıyor '' Araç yükseltildi. Makasların katı azaltılarak Helezon takıldı.''
hem makas hem helezon mu var eğer öyle ise onun da resmini görebilirmiyiz

hayırlı satışlar yusuf bey

İyi dileklere teşekkürler bana kalsa satmayacağım, çok emek var üstünde maliyetide fiyatının çok üzerinde ama şartlar maalesef

Evet Hard Top var. İnternete sık giremediğim için cevap yazmam gecikiyor. İçinin fotoğraflarını çekmemiştim ama çekip eklerim bir ara.

Aynı zamanda makas ve helezonları da. Bu arada eksozun şu anda son susturucunun bitiminden sonraki kısmı yok arazide düştü :smiley:

eksozun yenilenmesi gerekebilir bilgi olsun.

Saygılar.

Bu aracı alan oldukça şanslı olacak gibi.
Benim 90 model 3K paşerom var full offroad donanımlıdır. Onu alan olursa ben bunu hemen alarım.

Hayırlı satışlar...
Şimdilik takip malum ekonomik durumlar ;D

nrlates' Alıntı:
Bu aracı alan oldukça şanslı olacak gibi.
Benim 90 model 3K paşerom var full offroad donanımlıdır. Onu alan olursa ben bunu hemen alarım.
Selamlar siz pajeroyu yeni almamışmıydınız? Memnun kalmadınız mı?

nrş' Alıntı:
Hayırlı satışlar...
Şimdilik takip malum ekonomik durumlar ;D
Selamlar siz pajeroyu yeni almamışmıydınız? Memnun kalmadınız mı?

Bu araç dizel ve daha güçlü.
Pajero oldukça iyi ve sağlam çok memnunum. Ama Patrol ün ismi yeter.

hayırlı satışlar, alan memnun olacak gibi, kazasız belasız..

İyi dilekler için teşekkürler. İnternete çok giremediğim için cevap yazamıyorum. İrtibata geçmek isteyen olursa 0 533 491 95 27'den ulaşabilir

95 model üzeri 3K Vitara ile takas yapabilirim Soft Off-Road ve kampçılık ile devam etmeye karar verdim.
Uzun bir seyahatte olduğum için iç fotoğraflarını ekleyemedim. Bayramdan sonra inşallah ekliyorum.

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR