Merhaba....Eskişehirdeki araç İspanyol montajı olanlardan....Japon montajı olanlar daha makbul deniyor...Bildiğim kadarı ile o araç iki adet olarak Anadolu üniversitesi çıkışlı....Yani aynısından ve aynı renginden Eskişehirde bir tane daha var...O da bir ara satılıktaydı....Temiz bir araca benziyor ama her zaman bizzat görmek başka tabiki...Saygılarımla hoşçakalın...DEMİRAL' Alıntı:Bu araba konusunda fikriniz nedir malum sitede ilan no = 102983026
Bayramınızı kutlarım Bilgi varsa bekliyorum
Ali bey ilginize teşekkürler aracın çamurlukları kafama takıldı sanki orj Japonla bu araç arasında fark var bu araç çamurlukları dışa az çıkıntılı Japon montaj daha fazla çıkıntılı gibi gerçi renk ve resim çekim açısından Olabilirmi ? yer bana yakın değilki gidip bakayım saygılarımlaali fuat yongacı' Alıntı:Merhaba....Eskişehirdeki araç İspanyol montajı olanlardan....Japon montajı olanlar daha makbul deniyor...Bildiğim kadarı ile o araç iki adet olarak Anadolu üniversitesi çıkışlı....Yani aynısından ve aynı renginden Eskişehirde bir tane daha var...O da bir ara satılıktaydı....Temiz bir araca benziyor ama her zaman bizzat görmek başka tabiki...Saygılarımla hoşçakalın...
Hüseyin bey tekrar merhaba...Patroller (Japon montajı olanlar) 1989 yılına kadar dar çamurluklu.. sd motor......89 dan sonra ise rd motor ..geniş çamurlukludur..tabiki ön göğüs vede kontrol tablosuda değişmektedir...Fakat İspanyol montajlarında 1989 öncesi dar çamurluklu olan kasa ..aynen uzun yıllar boyunca imal edilmiştir...Bende teşekkür eder düzgün bir patrole kavuşmanızı canı gönülden dilerim..Saygılarımla hoşçakalın..DEMİRAL' Alıntı:Ali bey ilginize teşekkürler aracın çamurlukları kafama takıldı sanki orj Japonla bu araç arasında fark var bu araç çamurlukları dışa az çıkıntılı Japon montaj daha fazla çıkıntılı gibi gerçi renk ve resim çekim açısından Olabilirmi ? yer bana yakın değilki gidip bakayım saygılarımla
Geniş çamurluklu kasa ise bildiğim kadarı ile 1997..98 lere kadar üretilmiştir...tekrar hoşçakalın iyi günler dilerim..DEMİRAL' Alıntı:Ali bey ilginize teşekkürler aracın çamurlukları kafama takıldı sanki orj Japonla bu araç arasında fark var bu araç çamurlukları dışa az çıkıntılı Japon montaj daha fazla çıkıntılı gibi gerçi renk ve resim çekim açısından Olabilirmi ? yer bana yakın değilki gidip bakayım saygılarımla