Kürşadçım tekrar merhaba.......Maşallah diyelim emekler ortaya çıkmaya başladı...ön konsol tek kelime ile muhteşem olmuş......Far sinyal kolunu ne yaptın...Değişse iyi olur filan diyordun....Nıssan urvan minibüs veya nıssan vanettaların sinyal kolları uyabilir diye düşünüyorum...Aksaraydaki oto japon veya oto dubaide o parçalar mevcut bildiğim kadarı ile..mukayese edilebilir bence..Nıssan minübüs ve kamyonet serilerindeki bazı parçalar birbirleriyle aynı çıkıyor.....Tekrar kolay gelsin..şimdilik hoşçakal...
senin gönderdiğin fotografta görülen direksiyon 38 cm yada biraz daha büyük gibi görünüyor.senin söylediğin ölçülerde bir yanlışlık olmasın?..benim eski direksiyon 34.5 cm. 38 cm ile değiştirdim..orjinali 40-42 cm..olması lazım ama bulamadım..aşağıda fotoğrafı gönderdim.sendeki 38 cm den büyükse,işine yaramıyorsa ona talibim.bendekinide istersen sana gönderebilirim.(sağdaki,momo 34.5 cm)
Haluk ölçmedim ama 38 cm den büyük olduğunu pek sanmıyorum, bende bakıcam bundan büyük bişeylere bulamazsam bir süre bunu yenileyip kullanabilirim. Yurt dışında var büyükler olmazsa ordan getirticem.
kürşat kardeşim..ben senin canavar için 38cm olan bu modeli çok beğendim.38cm -40cm ideal ölçü..45cm sakın düşünme..benim lLC de eski 34.5 cm direksiyonla çok zorluk çektim.bu ölçüde takmanı tavsiye etmem.kolay gelsin..