Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,540
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 199,646
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

onları en sona bıraktım, yazın bol zaman olucak o işlerle uğraşmak için

çok teşekkürler

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Haluk çapı ölçerimde ben olabildiğince büyük çaplı bişey takıcam büyük lastik ile kontrolü daha iyi yapmak için. 30-32 den aşağı olmaz heralde.

senin gönderdiğin fotografta görülen direksiyon 38 cm yada biraz daha büyük gibi görünüyor.senin söylediğin ölçülerde bir yanlışlık olmasın?..benim eski direksiyon 34.5 cm. 38 cm ile değiştirdim..orjinali 40-42 cm..olması lazım ama bulamadım..aşağıda fotoğrafı gönderdim.sendeki 38 cm den büyükse,işine yaramıyorsa ona talibim.bendekinide istersen sana gönderebilirim.(sağdaki,momo 34.5 cm)

Haluk ölçmedim ama 38 cm den büyük olduğunu pek sanmıyorum, bende bakıcam bundan büyük bişeylere bulamazsam bir süre bunu yenileyip kullanabilirim. Yurt dışında var büyükler olmazsa ordan getirticem.

Sanırım bendekide senin eski momo nun aynısı

Tempus' Alıntı:
Sanırım bendekide senin eski momo nun aynısı

tamam..sen ölçersin direksiyonunu..34.5 cm işine yararsa haberleşiriz..kolay gelsin..

Tempus' Alıntı:
Haluk şunu araştırıyorum yada benzer bişeyler bakıyorum 380mm üstü çok zor gibi 380 bile pek yok, genelde 350mm hepsi

http://www.sparcousa.com/psteering_comp.asp?id=473

kürşat kardeşim..ben senin canavar için 38cm olan bu modeli çok beğendim.38cm -40cm ideal ölçü..45cm sakın düşünme..benim lLC de eski 34.5 cm direksiyonla çok zorluk çektim.bu ölçüde takmanı tavsiye etmem.kolay gelsin..

o sparco süet ve süet olmayan modelide yok o yüzden çekimserim

o zaman üzerindeki direksiyon 38cm ise ,bence toparla ,onu tak..

evet..çevirmekte zorlanabilirsin..yenisinin yolu görünüyor..kolay gelsin..

SON KONULAR - FORUM