kürşat kardeşim.çektiğin bunca sıkıntıya rağmen moralinin yerinde olması senin her halde bilge kişiliğinden kaynaklanıyor olsa gerek...gönderdiğin video çok hoş..kahkahalarla güldüm..bu işin sonunda eminimki sen de sahip olduğun araca bakıp mutluluktan güleceksin..şimdiden güle güle kullan kardeşim
Hepinize tekrar teşekkürler ederim arkadaşlar. Tek tek cevap veremiyorum kusura bakmayın
Arabanın bizi en çok uğraştıran kısımları bitti taban , çamurluk , ön göğüsde çürük kalmadı, şu an davrlumbazlar yenileniyor. Birde kapı altları ve marşbieller kaldı onlar zaten işin en kolay kısmı. Dodik denemesi yaptık ve taktık bittiğinde nasıl bişeyler olucak iyice netleşmeye başladı.
Arka hard top olmadan araba çok sevimli oluyor kafam karıştı, en azından 1 sene kapalı binicem sonra bakalım kamp aracı alırsam başka bir tane bunu arka açık hale getirebilirim
Kürşat bey bu kadar emek verdin sabırla bekledin rengini kesinlikle istediğin bir renge boyar bari içine sinsin peşinen kazasız belesız en güzel günlerde kullanman dileği ile )
bahsettiğiniz beyaz renk bu aralar benimde dikkatimi çekti, sanırsam piyasadaki yeni rav 4 lerdede aynı renk var, evet çok güzel duruyor... bu arada dodikler çok yakışmış ama aracın kapalı hali daha iyi sanki
bu canavarın, yanılmıyorsam antalya ahmet usta yapımı, muhteşem bir tamponu vardı, çok yakışmıştı
bütün bunlar bitince, dodik tampon boya falan muhteşem olacak, istanbul yanacak
yok ne folyosu arabayı bu kadar sökmüşken direk boya Eski kasa mercedes lerin bir boyası varmış buz beyazı rengi gibi, çok dayanıklıymış uzun ömürlüymüş ona bakıyorum birde.
Beyaz renk seçmemin en önemli nedeni dal çiziklerine karşı en dayanıklı renk olması, çok az gösteriyor dal çiziklerini