Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Cihat bey, size katılıyorum..
Daha çok SUV (Sportive utility Vehicle) tarzında bir araç izlenimi veriyor bizim araçların yanında..
2050 de uçan versiyonları çıktığında ve o günleri görürsek inşallah çocuklarımız bu araçları kullanmaya başlayabilir heralde..
hepinize kısmen katılıyorum gittice taksileşiyorlar,demek bir bildikleri var.ticari olarak.hem şekilsiz olmuş,hemde patrol un o arazi hali yumuşamış neredeyse taksime çıkacak.epey bir forester e de benzemiyor değil.
son dönemlerde araçların yumuşak çizgiler ile çıktığı ve araziden koptukları görülmekle beraber yeni off-roader larda piyasaya çıkacak düşüncesindeyim....
Çiksada mangır olarak yine yukarılarda olur.çıksın da görelim.pek cıkarmazlar suv lar kadar satamazlar.2.0 3.0 lt lit mazotlu larla zaten şehirlerin içine ediyorlar birde onları .4.0-5.0 motorlularnıı hiç düşünmek bile istemiyorum.gitsin çıkmasınlar,dünya ya bunlar bile çok.