Nissan Navara 2.5 TDI LE 5AT mi ISUZU DMAX 2012 2.5 4X4 V-Cross Mu ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hastaces Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,394

hastaces

Yeni Üye
Yer
İstanbul-Yeşilyurt
Arkadaşlar Merhaba

İlk önce herkeze hayırlı işler hayırlı cuma lar dilerim.

Şu anda Bir binek aracım var fakat benzinli :D

Evim Havalimanı yakınında ve işyerim de Maslak Sanayi de olduğu için beni zorlamaya başladı :D

Bunu yukarıda yazdığım 2 model den biri ile değiştirmek istiyorum.

Bana hem rakamları uygun geliyor hemde Vergisel açıdan senede 1.150 gibi bir rakam tutuyor yanılmıyorsam :D

Genelde şehir içinde yani TEM de kullanıcam ve arada sırada amatör de olsa offroad yapmayı planlıyorum.

Sizlerin vereceği done ler benim için çok önemli yardımlarınızı bekliyorum :smiley:

Etiketler
Ynt: Nissan Navara 2.5 TDI LE 5AT mi ISUZU DMAX 2012 2.5 4X4 V-Cross Mu ???

İkiside değil
Ssang actyon Sports derim neden derseniz
Ssang hariç tüm pıkaplarda hoplaya zıplaya yolculuk ederdiniz makaslı oldukları ıcın ssang da makas yok c sınıfı araclarda bulunan bagımsiz amortisorlu arka dingil sadece Ssangda var digerleri kamyonetdir Ssang ise cogu binek aracdan konforlu ve suratlidir
Ayrıca 4 lastik disk fren / 6 ileri trıptonık sanzıman / net 200 km sürat / on arka dana difrsnsiyeller / borg warner sanzıman / Mercedes motor / 2000 cc 140 beygir 320 tork gücünde motoruylada en ekonomik aracdir . Katlanır ayna dıjıtal klima ısıtmalı koltuk vs vs ister 2 çeker ıster 4 çeker arazıdede son derece başarılı ve sağlam bir makinedir ..

Bence d max V-cross, hem şehir içi kullanımında oldukça konforlu, off road için yeteri kadar güçlü, servis avantajı ve 20.000 km bakım aralıkları ile bu konuda ekonomik

hastaces' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba

İlk önce herkeze hayırlı işler hayırlı cuma lar dilerim.

Şu anda Bir binek aracım var fakat benzinli :D

Evim Havalimanı yakınında ve işyerim de Maslak Sanayi de olduğu için beni zorlamaya başladı :D

Bunu yukarıda yazdığım 2 model den biri ile değiştirmek istiyorum.

Bana hem rakamları uygun geliyor hemde Vergisel açıdan senede 1.150 gibi bir rakam tutuyor yanılmıyorsam :D

Genelde şehir içinde yani TEM de kullanıcam ve arada sırada amatör de olsa offroad yapmayı planlıyorum.

Sizlerin vereceği done ler benim için çok önemli yardımlarınızı bekliyorum :smiley:
Valla bende Ford Ranger 2009 kullandm yıllarca performans olarak iyi ve sağlamdı hiç arıza yapmadı memnundum. Lakin arazide hanımda benimle takılmaya başlayınca ranger konforsuz gelmeye başladı. Bende araştırdım bindim indim kullandım işim gereği zaten kamyonetlerin içindeyim. L200 ve Ssangyoung Actyon sports arasında kaldım. Konfor olarak kıyasladığında Actyon bariz rahat, konforlu ve güvenli. Birçok kamyonette olmayan donanımsal özelliklere sahip 15 günden beridir kullanıyorum çok memnunum. Eğer ağır offroad veya s2 klasmanında yarışmayacaksanız Actyon Sports'u bir test etmenizi dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR