Selamlar,
Bu başlığı birkaç ay önce okudum. Bende bayadır düşünüyordum d21, geçen yıl başka bir forum sitesinde bir başlık açıp tavsiye sormuştum. Kimse cevap vermemişti.
Geçen ay sonunda kendime bir 1986 çift kabin D21 almayı başardım ve aciliyet gerektiren mekanik onarımlarını yaptırdım.
Eğer müsaitseniz sizle whatsapp'tan arada sırada yazışmak isterim, merak ettiğim ve danışmak istediğim şeyler olur mutlaka. Belki benimde size faydam olur.
- 5. vites 2000 devirde yaklaşık 60 ile gidiyor 4x2 high modda. Bu hız normal midir, bana çok yavaş gibi geldi. 80 civarı bekliyordum. Yokuşlarda çekişi gerçekten çok yeterli değil, bd30 gerçekten iyi seçim olmuş, baya fazla merak ediyorum motor değişiminizin sonucunu.
- Araç 3.000 devirden sonra pek devirlenmiyor, çok bağırıyor. 70 beygirlik bir motor icin normaldir sanırım. Daha önce pickup tecrübem olmadığından biraz garipsedim bu kadar ağır olmasını.
- Mümkünse ön panelin net fotoğrafları var mı? motor kilidi bölümünde çok oynanmış çok çekiçlenmiş benim modelde. Önden hafif bir kaza sonrası kilit kırılıp, uymayan bir kilit modelini zorla takmışlar gibi duruyor, yamuk yumuk iyi kapanıp açılmıyor. Orjinal parça arattığımda benim aracımdan farklı bir resim çıkıyor. Hiçbir tanıdığımda bu model olmadığından bulmakta zorlandım bu görseli. Siz birtane yüklemişsiniz ön ızgara falan sökülüyken ön panelin göründüğü ama çözünürlüğü düşük. Piyasada 89 modelin ön paneli var, 86 yok. Aynı olduklarından süpheleniyorum ama emin olamıyorum. Olmazsa benim tampon, panel ve farları söküp bakacağım
Teşekkürler şimdiden.
[GALLERY=media, 43]Avatar by wmwmwm posted 27 Mart 2019 12:07[/GALLERY]