Nissan 6x6 Kamyon.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,643
Ynt: Nissan 6x6 Kamyon.

...

IMG_0601.jpg

IMG_0602.jpg

IMG_0603.jpg

Etiketler

enteresan bir makina, bir nissan kullanıcısı ve meraklısı olarak böyle bir araç daha evvel görmemiştim... :eek:

yaklaşık 30 yaşında bir araç için oldukça temiz, diri ve heybetli..
Bir Nissan kullanıcısı olarak paylaşımlarınız adına da ayrıca teşekkürler..

Araç yeni toplanmiş ev sahibinin amaçi nedir acaba hobi araci olarakmi kullanacak merak ettim.

RedlinE' Alıntı:
Araç yeni toplanmiş ev sahibinin amaçi nedir acaba hobi araci olarakmi kullanacak merak ettim.

İyi geceler.
Baz istasyonu inşaası işi yapıyor, iş için kullanılacak, üç adet daha benzer araç var bu sırasını bekliyor. Selamlar.

Kmtn' Alıntı:
enteresan bir makina, bir nissan kullanıcısı ve meraklısı olarak böyle bir araç daha evvel görmemiştim... :eek:

Bana da ilginç geldiği için paylaşmak istedim. Aracı gördüğümde, altyapısı bilinen bir kamyon üreticisinindir, Nissan sadece adını vermiştir diye düşünmüştüm. Ancak tüm detay parçalarda Nissan yazıyor.

PajeroCat' Alıntı:
yaklaşık 30 yaşında bir araç için oldukça temiz, diri ve heybetli..
Bir Nissan kullanıcısı olarak paylaşımlarınız adına da ayrıca teşekkürler..

12 yaşındaki benim araçtan diri durduğu kesin. Büyüklük konusunda orantı kurulabilmesi için, fotoların bir iki tanesinde panjurun önüne sigara paketi koydum. İki adet olan motor kaputunu açmak için çamurlukların üzerine çıkmam gerekti, perişan oldum. :D

Not : Aracın kapılarında orjinal olarak kapı kilidi yok. Yani bu aracı birilerinin içine girip, çalıştırıp, alıp götürebileceği düşünülmemiş.

Gerçekten enteresan kapı kilidi olmaması..
Ama en azından bir anahtarı vardır diye düşünüyorum Mustafa bey:smiley:
Karadeniz Ereğliden sevgiler

PajeroCat' Alıntı:
Gerçekten enteresan kapı kilidi olmaması..
Ama en azından bir anahtarı vardır diye düşünüyorum Mustafa bey:smiley:
Karadeniz Ereğliden sevgiler

İyi geceler.
Kontak anahtarı var, kapı kollarının üzerinde basmalı sistem kapı açma düğmeleri var, ancak düğmeler kapalı ve anahtar yuvası yok. Bu araç iş makinası olarak üretildiğinden gerek duyulmamış bence.

Sizin aracı yakından takip ettiğimi belirtmek isterim, selamlar.

Açıklama için teşekkürler Mustafa bey ancak anlamadığım şu;
Araçtan dışarı çıkarken kapılar içeriden kitleniyor heralde, peki dışarıdan daha sonra nasıl açılıyor..
Bu ilginç geldi..
Aracımı takipe almanız adına da teşekkürlerimi sunarım..

PajeroCat' Alıntı:
Araçtan dışarı çıkarken kapılar içeriden kitleniyor heralde, peki dışarıdan daha sonra nasıl açılıyor..
Bu ilginç geldi..

Araç evin yakınında duruyor, yarın gidip belirttiğiniz duruma bizzat bakıp buradan bildiriyorum. :smiley: :smiley: İyi geceler. Benden de K.Ereğli'ye sevgiler.

Size de iyi geceler Mustafa bey..
Gözlemlerinizi ve ilginç olan farklı birşeyleri bu platformda bizlerle paylaşmanız adına da ayrıca teşekkürler..:smiley:

mogzilla' Alıntı:
Araca bayıldım.Tam benlikmiş.Şahane bir karavan yapardım onu. ;D

Nadir Bey iyi günler.
Bu tür araçlara meraklı olduğunuzu biliyorum. Fotoğrafları biraz da sizi düşünürek yükledim. Üzerine vinç monte edilmiş bir de Mercedes 4x4 kamyon var, ama o genellikle sahada çalışıyor eve pek gelemiyor. Kaputunda 911 yazıyor, eskiden sanırım Karayolları kurumunun kullandığı araçlardan. Selamlar.

PajeroCat' Alıntı:
Bu ilginç geldi..
Merhaba,
Araca bugün baktım, özür diliyorum, yanlış aklımda kalmış. Kapı kolunun altında kapı kildinin yuvası var, kilit yuvası kolun biraz aşağısında ve koldan bağımsız olduğu için yanıldım diye düşünüyorum. Başka bir açıklama da aklıma gelmiyor. Yanlışlık için tekrar özür dilerim. Selamlar.

Özre gerek yok Mustafa bey..Bilgilendirmeniz adına da tekrar teşekkür ederim..
Nadir beyin dediği gibi, bu araç tam karavan hatta geniş oturtma
bir kasa ile 6x6 dubleks ev bile olur bence:smiley:
Aynı zamanda araç sahibinin değerini bilen bir kişi olduğu kesin bence..Yoksa böylesine bakımlı araç olmazdı diye düşünüyorum..
sevgiler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,590
Kaydolan Son Üyemiz
kadirizmle

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR