Nihayet Toyota Aldım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jinni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,744
Ynt: Nihayet Toyota Aldım :smiley:

hayırlı olsun cok şık bir arac güle güle kullanın

Etiketler

Senem hanım hayırlı olsun. Üstün bir 4 çeker almışsınız.
Vinç, lastik ve 1-2 aksesuar yeterli sanırım. İhtiyaç duymaz çünkü :smiley:

Çok sevindim ;D

Benim FJ40 ı 3-4 sene daha kullanırım, o zamana kadar da siz VX100 ü dört dörtlük hazırlamış olursunuz.
Siz VX200 e bende VX100 e terfi ederim. ;D

cihanülker' Alıntı:
sedatçım benim arabayada gezi dönüşü o çamıurlu hali ile 69,5 ytl verdiler ,senin söylemiş olduğun bu sözler yüzünden 1 gün düşünüp satmayacağım dedim ( geleceğin geleceğin aracı) artık geleceği bekleyeceğim :D :D

Benim için VX100 son noktadır. Hele hele şu anda fiyatlar çok uygunken çok akıllı bir yatırım yapmışsınız. Sağlıkla...

hsbasar' Alıntı:
Çok sevindim ;D

Benim FJ40 ı 3-4 sene daha kullanırım, o zamana kadar da siz VX100 ü dört dörtlük hazırlamış olursunuz.
Siz VX200 e bende VX100 e terfi ederim. ;D

varmı 60- 80 yapmadan 100 yapmak iyimişş önce bir 60 al hemen sat sonra 80 e biraz bin sonra düşünürüz abi. zaten 80 den sonra 100 düşünmezsin.:smiley:

Senem, güle güle güzel günlerde kullan, hayırlı olsun yeni aracın :smiley:

Ankara Grubunda araç tercih yönü netleşiyor artık, işaret Toyota diyor ;)

Hayırlı olsun,çok iyi bir seçim.Bende ara ara acaba deyiştirsemmi diyorum ama sonra birkaç beygir için aracımın üstüne 10/15 bin tl vermeye gerek yok diyorum.Sonuçda aynı donanımı yapıp gene araziye dalacağım.Eğer vx80 kullanmıyorsanız,vx100 kesinlikle tek ve doğru seçim.Teknik konuda herzaman sorularınıza yardım ederim.

Güle güle eskitin diyeceğim ama torunlarınızızın bile keyifle ve ilk günkü gibi binecekleri bir araç. ;D

ceranus' Alıntı:
Senem, güle güle güzel günlerde kullan, hayırlı olsun yeni aracın :smiley:

Ankara Grubunda araç tercih yönü netleşiyor artık, işaret Toyota diyor ;)

Aşkolsun zerrin hanım :'(

Biz Suzuki'ciler olarak size küstük :'(

zaten Kavşakkaya'da telsizden Pejo ve Suzuki'ler eşyalarını diğer arabalara aktarıp piknik yerine diğer araçlarla gelsinler parkur çok ağır gelemezler demiştiniz hatırlarsanız. :'(

Ama biz yılmadık Suzuki kardeşliği olarak cj'lerin,toyota'ların ve de Cheroke'lerin peşinden dağ demedik,taş demedik,kayaların üzerinden,kenelerin berilerinden,uçurumların kenarlarından zirveye ulaştık :D

Bu yüzden bize bir gezi borçlusunuz ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR