Merhabalar,
Bu karavanı 3 aydır kullanıyoruz ve gezilerimizi paylaştığımız bir Youtube kanalımız var.
Merhaba, sizi takip ediyorum, 3 ay önce biz de iki arkadaş birer tane aldık, çok memnunuz, ben aygaz tüp kullanmak yerine lpg tankı taktırdım, özellikle kışın eksi derecelerde daha avantajlı, aklınızda olsun. Keyifli kamplar.Merhabalar,
Bu karavanı 3 aydır kullanıyoruz ve gezilerimizi paylaştığımız bir Youtube kanalımız var.
Ama reklam taktiği iyi
LG-K220 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 2017 den beri Güney Karavan sahibiyim. Yıllardır elime çekomastik falan almadım. Monokok gövde elbette bir avantaj. Ama ek yeri olan karavanlarda sızıntı problemi varmış gibi anlatılması yanlış olmuş. Doğru konuşmakta fayda var.Fiyat konusu göreceli tabi, ama donanıma bakarsanız aslında çok da pahalı olmadığını düşünüyorum. Şöyleki herhangi boş bir karavana thetford dıştan kasetli tuvalet, dometic 3 sistem buzdolabı, truma ortam ısıtıcı, truma gazlı su boileri ve dometic ocak donanımlarını alırsanız montajı ile beraber bu karavanın yarı fiyatını buluyor. Ayrıca bu karavanı çoğundan ayıran çzellik monoblok olması, herhangi bir birleşim noktası yok, kalıp halimde banttan çıkıyor. Bu durumda özellikle benim gibi kamping alanı dışında kamp yapan biriyseniz bozuk arazide daha rahat ilerliyorsunuz. Akma kokma derdi yol, sızıntı problemi yıllarca sıfır, 56 amper bir akü ile günlerce kamp yapabiliyorsunuz çünkü aydınlatma ve su pompası dışında herşey gazlı ve yapılışı gereği yolda giderken akünüz şarj oluyor. Güneş paneli yok, invertör yok, büyük aküler yok ve en ömemlisi elde çekomastik tarzı ürünlerle kaçak veya sızıntı arama kapatma derdi yok.
Tabiki herkesin kullanım amacı, kamp şekli ve süresi ile donanım ihtiyaçları farklı.
Bu donanımlarla beraber herçekten 650 kg olan ve ömür boyu sızdırmazlık garantisi veren daha iyi bir marka model varsa inanın ben de değerlendiririm.
Adria nın action modeli de abimizin bahsettiği gibi çok güzel ancak daha ağır ve ruhsata tabi fiyatı da oldukça farklı ama kalitesine ve ferahlığına şapka çıkartırım.
Saygı ve sevgilerimle.
Tabiki kastettiğim her karavan değil, ama yerli karavanların bir çoğunda kullanıcıların hemen olmasada orta ve uzun vadede bunları yaşadığı aşikar, kaç firmanın ürettikleri karavanları su jetleri ile test ederek verdiğini bilmiyoruz, benim araştırmalarım hiçbirisi, ayrıca yazımda izoşasyon dışında başka konulara da değindim ve bu hususlar göreceli değil maddi olarak ortadaki donanımlar.Ben 2017 den beri Güney Karavan sahibiyim. Yıllardır elime çekomastik falan almadım. Monokok gövde elbette bir avantaj. Ama ek yeri olan karavanlarda sızıntı problemi varmış gibi anlatılması yanlış olmuş. Doğru konuşmakta fayda var.
Selamlar.
SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-----------------------------------------------------Ama ek yeri olan karavanlarda sızıntı problemi varmış gibi anlatılması yanlış olmuş. Doğru konuşmakta fayda var.