Nefes Kesen Toyota Reklamı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bipolar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,018

bipolar

Zirve
Yer
İstanbul
Bu reklamı izleyince toyotası olan arkadaşların izlemesi gerektigini düşündüm.Toyota'cılar ithafen..

th_TOYATA.png

Ynt: Nefes Kesen Toyota Reklamı

Hakikattem çok güzel.Reklam dediğin böyle olur dedirtecek cinsten.
Bu arada,zannedersem 45 dereceye tırmanıp iniyor. :eek: :eek:
45 dereceyi benim aracımda çıkar diyen arkadaşların dikkatine. ;) ;)

Eğer gerçekse o aracın pilotluğunu yapmak yürek ister. Özellikle de geri gidişte.

45 derece konusuna gelince daha once gerek defender gerekse land cruiser ile defalarca inip çıktık arazide. O kadar da korkutucu bir durum değil. Ama bu reklamdaki gibi bir ucurumun ucundan dönmedik tabii :smiley:

Beni CJ'le düşünsenize üstünde, ucuna kadar gelmişim geri vitese takmaya çalışıyorum, malum geri vites kara şanzıman cart curt, çift debriyaj derken açıyorum paraşütüü... tabii hardtopu çıkarmışım :smiley:

Japon yapmış...

:smiley: :smiley: beni güldürdünüz :smiley:hocam allahda seni güldürsün :smiley: biran rampanın ucunda canlandı anlattıklarınız :smiley: hehehee.
öyle çift debriyaj filan yapacak zaman yok,vites cartladı, dur ik pompalayım freni bırak debriyajı dengele...
Gerçi oradan uçarken hard top fenada iş yapmaz hani:smiley:
:smiley: direkt kelimeyi şahadet filan gerek bu durumda, teknolojinin gözünü seveyim....hala gözümden yaş geliyor..:smiley: :smiley:

;D ;D ;D

Böyle bir sistem ne işe yarayacak onu kafam almadı, yani müthiş tabii ama bu gelişen sistemler yüzünden yakında offroad uzaktan kumandalı araba kullanmaya dönecek...

Jeepcj7' Alıntı:
;D ;D ;D
Böyle bir sistem ne işe yarayacak onu kafam almadı, yani müthiş tabii ama bu gelişen sistemler yüzünden yakında offroad uzaktan kumandalı araba kullanmaya dönecek...
Sanırım bu reklamda Toyotanın Gücü ve Çekiş Sistemine olan hakimiyeti vurgulanmış, ancak araç içinde sürücüden kaynaklanan kokular hk. herhangi bir bilgimizde yok. :smiley: öyle 45 derece aşagı uçmak üzeresin, ramp bitimine 15 cm aşagısı uçurum:smiley: evde çoluk çocuk hanım, ev bark, kesin sürücü bırakmıştır diyorum :smiley: :smiley:

hakan abi müthiş bir reklam yakalamışsın.zaten land cruiser almayı düşünüyordum şimdi kesin alırım artık hele bir işler düzelsin kesin bir 100 lük alırım.00-04 model arası.ayrıca reklamı abartılı bulan arkadaşlarım için söyleyeyim adı üstünde reklam bu.o rampa açısı da 45' denk değil dikkatlice bakılırsa %80 meyili gösteriyor o da 36' denk gelir saygılarımla hepinize bol çamurlu ve tozlu haftasonları diliyorum

Teşekkürler Hakan bey,reklam konusunda ufak bi bilgi vermek isterim.Rampa ve aracın yaptıkları doğru bitek yer fotomontaj zaten bu hareketi şuan disco seri3, yeni jeep wrangler ,suzuki grandvitara gibi sayılı bikaç 4çeker araba yapabiliyor.Bi ara hazerfen havaalanının orada off-road eğitim yerinde böyle bi rampa kuruldu ve isteyen disco seri3 le ,isteyen uygun görülen aracıyla bu hareketi yapıyodu.Tekrar paylaşım için teşekkürler.

vaaayyy be ne reklam ;)

geri dönüşte de bi sistem vardı aracın ileri-geri kaymasını engelliyodu HTC mi HSC miydi neydi böyle bişey işte ;) ona vurgu var

Reklamı daha öncede görmüştüm cidden etkileyici yanlız ben hala Orkun Beyin yazdıklarına gülme durumundayım. Harbi çok iyiydi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
gezenadams

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR