Neden Fotoğraflarda Plaka Saklanır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,931
Ynt: Neden Fotoğraflarda Plaka Saklanır?

bende çok eski bir otomobil cerrahı ( eski bir usta ) olarak bütün tedirgi
n olan ve dikkatlli olmamızı isteyen yazı yazan arkadaşları destekliyorum amannnnn ne olucakmış diyen arkadaşları biraz daha dikkatli olmaya davet ediyorum akla hayale gelmeyen şeyler olabilirmi OLUR .vezir sormuş deniz alev alırmı paşam diye paşa =bir ihtimal diye yanıt vermiş şimdi bu mişler muşlar gerçek olmadımı yani tam 1 ay boyunca deniz yanmadımı boğazın girişinde marmarada yıllar önce bilenler bilir indepantende isimli gemi tabiki yanan deniz değil petroldü ama biz koca denizi yanarken 1 ay boyunca ahırkapıdan seyretik . şahsen ben aracımı 1 ayönce nette sattım . kolay satmak içinde plakamı kapamadım hani sorgulamak isteyen olabilir diye ve yarası yok bu satıcının denmesin diye ama diğer yandan korkmadığı söyleyemem başı hiç ağırmamışlar ağrıyanları birazcık dinlesinler bedava tecrübe sahibi olmak varken zaten gezenbilir de bunu yapmıyormu . işi ALLAH a havale etmek tabiiki son çare ama mevlamız deveyi sağlam kazığa bağlamamızı namazdan önce istiyor bizden vesselam . değişmez bir kaide ( iyiler iyilerle kötüler kötülerle ) a.e.o.

Etiketler

Sokaklardaki binlerce arabanın plakası dururken, kopyalayacak adam ilanlardaki plakayı mı kopyalasın :smiley: bana pek mantıklı gelmiyor, zaten plakadan aracın borcu ve özellikleri görülebiliyor...

hyena' Alıntı:
Sokaklardaki binlerce arabanın plakası dururken, kopyalayacak adam ilanlardaki plakayı mı kopyalasın :smiley: bana pek mantıklı gelmiyor, zaten plakadan aracın borcu ve özellikleri görülebiliyor...
Ben 1 yıl sonra yine burada bu konu ile ilgili yorumları gördüğümde daha önceki yorumumu halen destekliyorum hatta daha da ileri giderek diyorumki daha fazlasını yazamıyorum merkebin aklına karpuz kabuğunu getirmemek adına. şimdi biriniz yani tanımadığım birisi bile bana özelden neymiş o yazmadıklarınız dese yinede yazmam,anlatmam.Ama unutmayınki her söze verilecek mutlaka cevabım hazırdır ben kısa yazacağım ama sizler lütfen örnekleri çoğaltıp uzun anlayın ve düşünün.açmış olduğum konuları takip edenler göreceklerdir bu konu ile ilgili daha nelere değinip gündeme taşımışım.Keşke her şey,her konu plaka ile kalsa yine en iyisi.
şimdi bu kardeşimin söylemiş olduğu "söz" (şahsını tenzih ederim) olanların,yaşananların yanında o kadar masum,o kadar basit kalıyorki.Bu gibi olumsuzlukları neden googleden hemde sansürsüzce sorup öğrenmiyoruz. !!! ::smiley:

gerçi konunun üzerinden zaman geçmiş olmasına ramen .açıklama yapayım.klon plaka yapılmasın diye yapılır.adam senin bulunduğun ilde degilde türkiyenin öbür ucunda yapar.sonra eds ve otoyol ücretleri başına bela olur.belkide tescil bile yaptırır.arabanın aynısını trafikte görürü ve şaşırır kalırsın.

Haklısınız, tedbiri elden de bırakmamak gerekir, aslında sokaktaki arabalarımız için de bu sorun devam ediyor, ama bir satılık ilanındaki kapatılmış plaka da insanda şüphe oluşturuyor, acaba borcu mu var ya da herhangi bir üçkağıt mı var diye, ama dediğiniz gibi başka bir ilde kopyalasa ve kullansa tehlike arz eder, istenmeyen sonuçlar doğurur,
Uyarılarınız ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, Selamlar Saygılar...

hyena' Alıntı:
Haklısınız, tedbiri elden de bırakmamak gerekir, aslında sokaktaki arabalarımız için de bu sorun devam ediyor, ama bir satılık ilanındaki kapatılmış plaka da insanda şüphe oluşturuyor, acaba borcu mu var ya da herhangi bir üçkağıt mı var diye, ama dediğiniz gibi başka bir ilde kopyalasa ve kullansa tehlike arz eder, istenmeyen sonuçlar doğurur,
Rica ederiz efendim burada bildiklerimizi paylaşmak keyif ve güzellik verir "Gezenbilir"de paylaştıkça artan tat var.Burada herkes emin ellerde. ;)

hyena' Alıntı:

şüphe olacak birşey yok aslında. alacak adam zaten gidip bakıyor arabaya. plakasınıda görecek gittiğinde. motor numarasına bakacak. benim en uyuz olduğum alıcı türü telefonda yüz tane soru sorup pazarlık eden adam türüdür.

internette iki defa ilanla araba sattım.her ikisindede araçların plakasını kapatmadım.çünkü hiç bir mantığı yok.zaten istesler trafiktede bulurlar plaka.

Konuya ilişkin mesajları iyi okursak daha net mesajlar ve yanıtlar alabilir,çok daha verimli bilgileri paylaşabiliriz diye düşünüyorum.Çünkü plaka neden saklanır sadece araç satışına odaklandı gibi.
Zaten bende plaka saklanmalı diyen birisi olduğum halde söz konusu satış olunca bende plakamı açık bıraktığımı yazmıştım.
saygılarımla

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR