Ne Yapacağımı Şaşırdım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aytaç. Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,070

Aytaç.

Yeni Üye
Mesajlar
5
Tepkime Puanı
0
Yer
Akhisar
abi deniz kenarı bi yere gitmek istiyorum kız arkadaşımla kamp kuracağız ama nereye gideceğimizi şaşırdık kamp kurup gittiğimiz yerin gezilecek yerlerinden ziyade yakın çevresinde de gezebileceğimiz yerler lazım bize güzel bi tatil yapmak istiyoruz deneyimi olan abiler sizlere sesleniyorum nereye gideyim ?
 

Etiketler
Merhabalar,
Zevkler ve Renkler tartışılmaz diye bir söz vardır, bana göre Türkiye'de Çadır'da ve Deniz Kenarında EN GÜZEL Kamp Alanı Güney Sahillerimizde Fethiye - Dalaman Arasında KÜÇÜKKARGI Orman Genel Müdürlüğü (Doğal Park) Camping
alanıdır. Akdeniz'in en Güzel Koylarından KATRANCI Koyuna bitişiktir. Konaklayanların yarıya yakını Avrupa'dandır.
(Katrancı Beach & Camping & Restaurant, Fethiye Katrancı Orman Kampı, Restaurant, www.katranci.org) incelerseniz daha çok bilgi alabilirsiniz. Sıcak açısından En Uygun Zaman EYLÜL ayıdır!
Buraya giderseniz, dönüşte MUTLAKA, ORTACA'dan SARIGERME'ye uğrayınız. AKDENİZ'de bulabileceğiniz En Uzun ve En Güzel Plaj'dır. Keyifli Bir Tatil diliyorum, Selamlar, Ömer.
 


çeşme-alaçatı bu tarafları incele ...güven;10/9 ....temiz hava;10/10 ..gece gezmesi;10/8...sana yakınlık;10/9 ( tabi akhisar da isen 170km) yanılmıyor isem 12 mayıs demiştin...konser, tiyarto gibi etkinliklere rast gelme ihtimalin de olabilir..
 

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,910
Mesajlar
1,525,483
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

SON KONULAR



Geri
Üst