abi deniz kenarı bi yere gitmek istiyorum kız arkadaşımla kamp kuracağız ama nereye gideceğimizi şaşırdık kamp kurup gittiğimiz yerin gezilecek yerlerinden ziyade yakın çevresinde de gezebileceğimiz yerler lazım bize güzel bi tatil yapmak istiyoruz deneyimi olan abiler sizlere sesleniyorum nereye gideyim ?
Merhabalar,
Zevkler ve Renkler tartışılmaz diye bir söz vardır, bana göre Türkiye'de Çadır'da ve Deniz Kenarında EN GÜZEL Kamp Alanı Güney Sahillerimizde Fethiye - Dalaman Arasında KÜÇÜKKARGI Orman Genel Müdürlüğü (Doğal Park) Camping
alanıdır. Akdeniz'in en Güzel Koylarından KATRANCI Koyuna bitişiktir. Konaklayanların yarıya yakını Avrupa'dandır.
(Katrancı Beach & Camping & Restaurant, Fethiye Katrancı Orman Kampı, Restaurant, www.katranci.org) incelerseniz daha çok bilgi alabilirsiniz. Sıcak açısından En Uygun Zaman EYLÜL ayıdır!
Buraya giderseniz, dönüşte MUTLAKA, ORTACA'dan SARIGERME'ye uğrayınız. AKDENİZ'de bulabileceğiniz En Uzun ve En Güzel Plaj'dır. Keyifli Bir Tatil diliyorum, Selamlar, Ömer.
çeşme-alaçatı bu tarafları incele ...güven;10/9 ....temiz hava;10/10 ..gece gezmesi;10/8...sana yakınlık;10/9 ( tabi akhisar da isen 170km) yanılmıyor isem 12 mayıs demiştin...konser, tiyarto gibi etkinliklere rast gelme ihtimalin de olabilir..