NAVTEQ Map24 - Rota planlayıcısı ve Şehir planları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nkurtkaya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,821

nkurtkaya

One life, live it!
NAVTEQ oldukça kullanışlı ve güzel bir rota planlama aracı.

http://www.tr.map24.com/

Etiketler
Ynt: NAVTEQ Map24 - Rota planlayıcısı ve Şehir planları

Sayfa bembeyaz :smiley: çıkıyor Nejat!...

Sevgiler...

Ben şimdi denedim sorunsuz çalıştı. Bir de www.map24.com adresinden girip lokasyonu TR olarak seçmeyi denesene Alp.

navteq'in, city navigator nt europe 2010.20 içinde gömülü bulunan Tr haritasını nuvi 200'e yükledim. şehirlerarası güzergah tespitinde çok başarılı. başarsoft maalesef yanlış şehirler üzerinden yönlendiriyor insanı. haritanın boyutu da inanılmaz küçük. ama poiler konusunda başarsoft daha başarılı. ileriki sürümlerde tüm Türkiye kapsandığında, bu haritanın başarsoft haritasına ciddi bir rakip olacağını düşünüyorum. ben şu an poi bulmak için başarsoftu, bulduğum poiye gitmek için navteq'i kullanıyorum, tavsiye ederim ;)

ata066' Alıntı:
navteq'in, city navigator nt europe 2010.20 içinde gömülü bulunan Tr haritasını nuvi 200'e yükledim. şehirlerarası güzergah tespitinde çok başarılı. başarsoft maalesef yanlış şehirler üzerinden yönlendiriyor insanı. haritanın boyutu da inanılmaz küçük. ama poiler konusunda başarsoft daha başarılı. ileriki sürümlerde tüm Türkiye kapsandığında, bu haritanın başarsoft haritasına ciddi bir rakip olacağını düşünüyorum. ben şu an poi bulmak için başarsoftu, bulduğum poiye gitmek için navteq'i kullanıyorum, tavsiye ederim ;)

Bu işlemin nasıl yapıldığını da adım-adım anlatırsanız kullanmak isteyenler olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR