Navigasyon Hk. Ne Tavsiye Edersiniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan İbrahim ÖNGÜN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,016

İbrahim ÖNGÜN

99 model 1.6 5k JLX(Gitti) 2013 Duster 110 Geldi
Yer
SAKARYA/Sapanca
Selamun Aleyküm :smiley:.
Değerli arkadaşlar,forumdaşlar.Navigasyon cihazı almayı düşünüyorum ??? ::smiley:.
Şimdi,benim alacağım navigasyon pahalı olmayacak(Çan,çin,çonlardan olabilir.),haritası mutlaka ''Başarsoft'' olacak,işlemcisi hızlı olacak,güncellemesi ömür boyu olacak,gerçek zamanlı trafik bilgisi,geri görüş kamerası bağlama ihtimaline karşın uyumlu olacak(Galiba bu özelliğe Av-İnn'mi diyorlar?),ekranı en az 5 inch olmalı.İkinci el de olabilir.
Çok şey mi istedim ne :-[?Marka ve model tavsiyelerinizi hasret ve muhabbetle bekliyorum ::smiley: :D.
Saygılarımla, esen kalın,tekeriniz yere hep düz bassın.

Etiketler
navigasyon
Ynt: Navigasyon Hk. Ne Tavsiye Edersiniz

ANDROİD cep telefonunuz varsa. Onda kullanilabilen alin.

SYGİC
İGO PRİMO
NAVİTEL

Android yazilim.

ben cep telde Navitel kullaniyorum. İsimi goruyor. Fiyati da uygun 34 TL

Tercih sizin cihaz olarak da alabilirsiniz. Piranha marka ,fiyat olarak uygun.

ben yakın zamanda aselsan aldım hem fiyat olarak ucuz hemde diğer cihazlara göre oldukça donanımlı araştırmaya değer

Yurtdışı harita ihtiyacin olacaksa Garmin bence.

herkes kendi kullandığı cihazı övmüş..ben next kullanıyorum..çok sık kullanmasam da bir sorunla karşılaşmadım...

Cevap yazma nezaketinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Marka konusunda yardımcı oldunuz ama benim aradığım özelliklere uygun modeller hakkında da yardımcı olursanız eğer beni büyük bir sıkıntıdan kurtarırsınız(Örn:piranha No Traffic'' gibi).
Haydi arkadaşlar,bilgisi olanlar lütfen bilgilerini ve kullanım tecrübelerini esirgemesinler.
Tekeriniz hep düz bassın.

Trafik bilgisini yandex in üctetsiz uygılamasından alabilirsiniz. Uydudan takip edildiği için anlık ve %100

Sent from my iPhone using Tapatalk

TBS Lİ VE 1000 MHZ EN HIZLIZI BU .ben memnunum

http://www.nextnavigasyon.com/model_YE_G5055.html

Bende piranha marka var. Haritası başarsoft galiba.
Dağın başında bir işe yaradığını görmedim, orman yollarını pek göstermiyor.
Diğerlerinin de pek farklı olduğunu sanmıyorum.
Bence onun yerine uydu telefonu alın:smiley:
Yok şehir içinde kullanırım diyorsanız sorun yok.

sakyuz' Alıntı:
Bende piranha marka var. Haritası başarsoft galiba.
Dağın başında bir işe yaradığını görmedim, orman yollarını pek göstermiyor.
Diğerlerinin de pek farklı olduğunu sanmıyorum.
Bence onun yerine uydu telefonu alın:smiley:
Yok şehir içinde kullanırım diyorsanız sorun yok.
Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim sevgili Sakyüz.
Dağ başında,orman yollarında (Yani arazide) işe yaraması için ''Topografik harita'' yüklü olması lazım.Yani ayrı bir harita sisteminin de kurulu olması gerekli.Bu da harita yzılımı yapan şirketlerden ayrıca ücret ödenerek alınıp yükleniyor(Tabii ki cihazın kapasitesinin de yeterli olması lazım).
Arkadaşlar,tavsiyelerinizi bekliyorum.Aradığım özellikler 1. mesajımda var.Lütfen ??? :eek: :-\.Saygı ile.

Selamun Aleyküm :smiley:.
Değerli arkadaşlar,forumdaşlar.Navigasyon cihazı almayı düşünüyorum ??? ::smiley:.
Şimdi,benim alacağım navigasyon pahalı olmayacak(Çan,çin,çonlardan olabilir.),haritası mutlaka ''Başarsoft'' olacak,işlemcisi hızlı olacak,güncellemesi ömür boyu olacak,gerçek zamanlı trafik bilgisi,geri görüş kamerası bağlama ihtimaline karşın uyumlu olacak(Galiba bu özelliğe Av-İnn'mi diyorlar?),ekranı en az 5 inch olmalı.İkinci el de olabilir.
Çok şey mi istedim ne :-[?Marka ve model tavsiyelerinizi hasret ve muhabbetle bekliyorum ::smiley: :D.
Saygılarımla, esen kalın,tekeriniz yere hep düz bassın.
TOMTOM HARİTADA SORUN YAŞATIYOR

android igo porimo benim tavsiyem..başarsoft 2015 haritası ile bence oldukça güncel.en güzel yanlarından biride adres araması yapmak gayet kolay ve basit, sygic adres araması yapmak biraz zahmetli...en iyi adres araması rout 66 .ama onunda haritaları eski vede güncellemeleri paralı..here de gayet güzel ..uydu bulması hızlı.. valla bu navigasyon programları android telefonlarda internetsiz sadece gps özeliğiyle çalışabiliyor.
hem internetten takip edildikçe güncel haritalarınada daha kısa ulaşabiliyorsunuz.
igo nun bir diğer artısı. güncel radar notkalarını çok güzel uyarıyor. bizzat işime yaradı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR