Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese slm ben süleyman bir navaram var
yükseltme kiti takılıp bide dev jant taktımak istiyorumda okdar da dev değil şehir içinde kullanmaya
gösterişli jant taktırsam kaç paraya mal olur bide aranızda bu işlerle uğraşanlar varmı sağolun teşekkiürler
süleyman bey bendede navara var ve uzun zamandır geliştiriyodum fakat standarda çevirdim
2.5 ve 5 inch kitler 2 3 inch body lift kitler spacerlar vs vs vs 17 jant a göre çıkma lastiklerde var kabin kapama bagaj içi kaplama güç arttırma modulu vs
siz ne istediğinizi söyleyin ben size ne lazım onu söyleyeyim
ben aracımın daha yuksek ve daha güçlü bir şekilde görünmesini istiyorum ilk etapta lastik ve yükseltme kiti yeterli olcağına inanıyorum ama nekadr o arabadaki şekli yaratmak için ne kadar yükselteceğimii bilmiyorum tşkürler
merhaba,
37 lastik
2.5 inch suspention lift kit
3 inch body lift kit
size ne kadara maloldu.Ve özellikle parçaları nereden aldınız.Yardımcı olursanız memnun olurum
2008 model 3 kapı 1.6 motor grant vitaraya yükseltme kiti takabilirmiyiz ve daha iyi performans alabilmek için ne gibi işlemler yapmak gerek. bana yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,
Sahibinden.com'da buluan ilanda ki araç sizinki midir?
http://www.sahibinden.com/yukseltme_kiti_ve_montaji_2_5_inc-37WQQaXQQ5125306WQQpXQQdisplayitem&keyword=navara%20yükseltme%20kiti
Selam bende de yükseltme kiti var ön arka antalyada ahmet usta yaptı 6 cm yükseliyor cokta memnunum en ufak hata yok virajlarda yatma vs gibi şeylerde yok hatta 4 adette flanşım var lastikler daha geniş basıyo ben bunları söktüm satıyorum bilginize yükseltme+flanşlara 1000 tl istiyorum ayrıca katlanır kapak var aracımda bak lift diyolar 265/70/17 cooper stt modeli lastiklerim var onlarda satılıktır 5 adet daha 1000 km de dir 1750 tl istiyorum 2500 tl ye ben aldım t-max vinç var 6 tonluk 12000 lik oluyormuş1 kere kullanıldı söküldü oda satılıktır ben bunları aracımı satıyorum diye söktüm kimsenin aklına bişe gelmesin bilginize....saygılar
elimde olanlar
1.t-max 6 tonluk vinç 1000 tl (şase sehbası dahil)
2.bak lift arka kasa kapatma katlanır kapak 1000 tl
3.5 adet cooper stt modeli lastikler 1 adet sıfır stepne 4 adet daha 1000 km de
4.yükseltme + flanşlar 1000 tl