Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,939
Ynt: Navara Kullananlar

devam...

02.03.2010 istasyon 061.jpg

02.03.2010 istasyon 063.jpg

02.03.2010 istasyon 064.jpg

Etiketler

Yaw ne zaman çektin o kadar fotoyu ;D
Bak yaa,kıskandım valla,benim hiç fotom yok abi,hep ustayı çekmişsin :D,ne güzel ünlü olucaktım ;D

Abi,ben teşekkür ederim ne demek ;),bi nebze olsun tuzumuz olduysa ne mutlu bana :smiley:
Tekrar hayırlı olsun koca patiler,kazasız belasız ... :smiley:

bülent abi yeni patiler hayırlı olsun bol çamur görürler inşallah :smiley:

red34' Alıntı:
aman yağsın ben lastikleri denemiş olurum böylece... ;D hatta karda olabilir ...... ;)

cok yogun ve derin camur olmadikca geceriz abi, kar olsa super olurda sanmam anca yuksek daglik yerlere yagar

Kürşat bence cok yoğun ve derin olsun .. ;D denemeler başarılı gecmeli yoksa yandın .... ;) dilimden kurtulamazsın......

red34' Alıntı:
Kürşat bence cok yoğun ve derin olsun .. ;D denemeler başarılı gecmeli yoksa yandın .... ;) dilimden kurtulamazsın......

haha abi yok bambaska bir arabaya binmis gibi olucaksin camurda ona kefilim, ama cok derin ve yogun camurda kilit lazim ve daha agresif desenli asfaltta hic yurumeyen lastiklerden lazim, ki onlarla bile batilan yerler var belgradda. hatta unimog bile batip vincle cikiyor ;D

bak orada haklısın Kürşatım.. :smiley: bizde boğulacak kadar istemedik zaten .. :D ama namımıza da gölge düşmesin dedik ...bilmem anlatabiliyormuyum... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.