Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,968
Ynt: Navara Kullananlar

hoşgeldin sensei .. :smiley: navara yükseltme kitini ben uyguladım herhangi bir sıkıntı yaşamadım problemsiz çalışıyor... ama kit içinde kilitli defransiyel yok onu ayrıca sipariş vermen gerekiyor....arb marka (avustralya) kilitli defransiyeli ben yeni sipariş verdim 1 ay sonra takıcam kısmet olursa.....virajlara makesef 70 den fazla hızla girmeni tavsiye etmem sürat olarak ben 140 km gördüm otobanda ama fazla rüzgar alıyorsun dikkatli olman gerekiyor....

Etiketler

Teşekkürler Bülent Bey;

Ben hergün İstanbul-Çorlu gidip geliyorum otobandan; o nedenle otoban ve rüzgar durumu önemli benim için; size birkaç soru daha:
Yükseltme sonucunda süspansyonlarda yumuşama oluyor mu?
Bir de arka fren ayarlayıcısının yeniden yapılandırılması gerekiyor mu?
Bu kiti TR'den mi aldınız ve nerede uygulaması yapıldı?

Tekrar teşekkürler

Aykan

süspansiyonlar da herhangi bir problem yok arka fren ayarlarınada ihtiyac duyulmuyor sakın oynatmayın.....

kiti bir arkadaşım amerika dan getirtti ....siz karar verin ben size yardımcı olurum.... gideceğiniz rota tam navara ya göre hele kışın tadına doyamazsınız .... :D ha birde unutmadan navara nın arka difransiyelinde şu anda yarım kilit var haberiniz olsun ben bugüne kadar hiçbir yerde kalmadım bence acele etmeyin bir kış geçirin öyle karar verin derim ama tercih sizin tabii.....bu arada vaktiniz olursa karşılıklı görüşürüz yada benim aracı görür ona göre karar verirsiniz.......

arkadaşlar makyajlı kasa navara ve pathfinder fotoğrafları elime geçti en kısa zamanda burada ::smiley:

Buyurunuz Sıcak Sıcak Tap Taze ;D

985Nissan-Navara_2010_800x600_wallpaper_02.jpg

316Nissan-Navara_2010_800x600_wallpaper_03.jpg

4034Nissan-Navara_2010_800x600_wallpaper_04.jpg

5970Nissan-Navara_2010_800x600_wallpaper_05.jpg

9988Nissan-Navara_2010_800x600_wallpaper_07.jpg

5884Nissan-Navara_2010_800x600_wallpaper_08.jpg

5838Nissan-Navara_2010_800x600_wallpaper_0c.jpg

3260Nissan-Navara_2010_800x600_wallpaper_0d.jpg

1354Nissan-Navara_2010_800x600_wallpaper_0e.jpg

4206Nissan-Navara_2010_800x600_wallpaper_0f.jpg

6939Nissan-Navara_2010_800x600_wallpaper_10.jpg

eline sağlık Aykut; 2009 yılında Türkiye de satılan Pathfinder makyajı ile aynı gözüküyor... senin pathfinder ile dış jant ve ayna sinyalleri dışında, eğim iniş ve çıkış eklemesi haricinde fark varmı?

benimki makyajsız olan aynalarında sinyallleri yok :smiley: bu arada resimler sende gözüküyor sanırım değilmi abi :-\

arkadaşlar yeni 3.0 litre dizel motorumuzda olacakmış 230 küsür güç ve 550 nm torkta cabası 2 yeni renk seçeneği olacakmış ayrıca navigasyon[pathfinderda standart] türkiyedeki modellerde olursa türkiyede kullanabileceğiz içime doğmuş demekki sinan abi ;D ayrıca arkadaşlar 550 nm tork 4Lo seçeneğinde 2500 devirlerde tam olarak aktarılabilecekmiş sanırım kardeşlerin 2010 yılı macerası süper olacak gibi bakalım bekleyip göreceğiz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR