Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,403
Ynt: Navara Kullananlar

mstdgbkn' Alıntı:
3.0 v6 iyi hoş ama 95 milyar iyi para ve bence navaraya 95 milyar verirken iki kere düşünmek lazım.

jettaya golfe 80 90 hatta 100 ün üstünde kara borsa hesabı... bunlar türkiyede ülkede sayın arkadaşım

ALINTI
------------------------------------------------------------------------

hiç bir marka konusunda fanatikliğim yok.

i30 1.6 CRDi 115PS PRIME OTM 49.650 TL

i20 TROY 1.4 CRDi ISG PLUS 40.050 TL

Fiesta Titanium 1.6TDCi 95PS 5K 46.820 TL

Punto Evo 5K DYNAMIC Start & Stop 1.3 MULTIJET 95HP DUalOGIC 48,670 TL

Bravo 5K SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP DUALOGIC 55,730

JETTA 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Highline 68.500,00

Corsa 5 Kapı 1.3 CDTi Dizel ‐ 75 HP (Euro 5) Color Edition 44.934

Bu yazdıklarım kendi modellerinin en dolu olanları.Demek istediğim B segmenti bir araca ne kadar dolu olursa olsun kim 48 milyar verir?
68 milyarınız olsa C segmenti Jetta'ya verir miydiniz?

Ben şahsen içinde şöför verseler bu segmentteki araçlara bu fiyatların verilmeyeceğini düşünüyorum.
Merak ettiğim kim veriyor bu paraları? 48 milyar'a B segmenti

Etiketler

navaraya 6 cm yükseltme yapıldı. skoda bacak oldu :smiley:

diğer dört çeker le olana ise ön tamponun altına takılan düz bir krom boru var ondan sipariş edildi.

şu ilanda mevcut olan boru. plakalığın altında. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-nissan-navara-4x2-41075274/pasif-ilan/

mstdgbkn' Alıntı:
navaraya 6 cm yükseltme yapıldı. skoda bacak oldu :smiley:

diğer dört çeker le olana ise ön tamponun altına takılan düz bir krom boru var ondan sipariş edildi.

şu ilanda mevcut olan boru. plakalığın altında. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-nissan-navara-4x2-41075274/pasif-ilan/

öyle şeyler bize göre değil kardeş bir gezide bırakırım taktırsam

çok süper bir ayrıntı buldum ama türkiye de yok sanırım. olsa hemen sipariş verirdim :smiley:

navared tampon altı.jpg

kardeşş güzelll ama benim oralarda sarı sisler var 2 tane bana olmazda geçen gün ingiliz sitesinde gördüm bir arabada sis farları etrafı yuvarlak nikelaj vardı çok hoşuma gitti e-bayda buldum alamadım nasıl alıyoruz beraber getirtelimmi alabilirsen seninkide benden olsun

günaydın arkadaşlar.. :smiley: tamam mesele anlaşıldı Doğuş cadde versiyonuna dönüyor.... ;)

red34' Alıntı:
günaydın arkadaşlar.. :smiley: tamam mesele anlaşıldı Doğuş cadde versiyonuna dönüyor.... ;)

abi napam ya , bu arabayla offroad olmuyor,kit vs almak lazım gerek yok şimdilik. şu okul bitsin askerlikte bitsin 20 30 liraya sağlam bir hilux alcam alamasamda soyup toplama yapıcam şöyle bi 35 veya 38 inch bogger takıcam of of of hayali bile güzel ;D

darktreys' Alıntı:
kardeşş güzelll ama benim oralarda sarı sisler var 2 tane bana olmazda geçen gün ingiliz sitesinde gördüm bir arabada sis farları etrafı yuvarlak nikelaj vardı çok hoşuma gitti e-bayda buldum alamadım nasıl alıyoruz beraber getirtelimmi alabilirsen seninkide benden olsun

yok benim hoşuma gitmedi nikelaj :smiley: ayrıca ebay den alışveriş yapmak için paypal a kayıt olmak gerekiyormuş. ayrıca ürün satıcısının güven durumu önemli. yüzde 90 ın altından pek alışveriş yapmayın diyorlar. bir yerde ebaydan alışverişi detaylı olarak anlatıyordu. bu gece bulursam öm atarım.

red34' Alıntı:
günaydın arkadaşlar... :smiley: valla Doğuş sende haklısın ..herşey gönlünce olsun.... ;)

abi şehir içinde araban çok dikkat çekiyormu yani q7 ile felan yan yana gelince bir garip oluyordur ;D kadıköyden bir geçsende ferrarilerin yanında el alem araba görse heyt navaraya bak be deseler kesin daha çok dikkat çeker... birde bu sene bogger takıcakmısın bana stt yetmiyor demiştin ya hani

valla Doğuş yanıma zaten kimse yanaşmıyor....q7 bmw amarok vs vs hepsi yanımda taksi durumuna düşüyor onun içinde pek yanıma gelen yok... ;) lastikler konusunda haklısın ama bogger la asfaltta pek gidemem artı birde fren sıkıntısı var onun içinde şimdilik çamur lastikleriyle devam ediyorum....

red34' Alıntı:
valla Doğuş yanıma zaten kimse yanaşmıyor....q7 bmw amarok vs vs hepsi yanımda taksi durumuna düşüyor onun içinde pek yanıma gelen yok... ;) lastikler konusunda haklısın ama bogger la asfaltta pek gidemem artı birde fren sıkıntısı var onun içinde şimdilik çamur lastikleriyle devam ediyorum....

peki abi asfaltta jip tarzı araçlar için hangisi uygun mesela seninkinde ne takılı şuan

Emwayyes' Alıntı:
peki abi asfaltta jip tarzı araçlar için hangisi uygun mesela seninkinde ne takılı şuan

bana satarken çok ses yapar diye mt sattılar aldıktan sonra alıştım ben olsam her 4x4 araca mt lastik takarım kafam rahat olur. yağmurda kayma yapıyor birde fren mesafesi artıyor

darktreys' Alıntı:
bana satarken çok ses yapar diye mt sattılar aldıktan sonra alıştım ben olsam her 4x4 araca mt lastik takarım kafam rahat olur. yağmurda kayma yapıyor birde fren mesafesi artıyor

tşkler abi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR