Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,354
Ynt: Navara Kullananlar

Sağol Abi,

Vinç biraz canımı sıktı ya sağlık olsun diyorum, yapacak başka birşeyde yok zaten :smiley:

Etiketler

Geçmiş Olsun abi nazar değdi gercekten arabaya :smiley: Allah daha beterinden saklasın . Tolga Abi Kıyıköy Taraflarına Bende Gidiyorum Fakat Kastroya Hiç Uğramamıştım Kafama Yattı Sonbahar bi gelsin Listeme ekledim kastroyu ;D

sudan cıktıktan sonra turbosumu ötüyo ne ;D

walla cok kotu bı durum adama koyuyo yanı ;D

abi şunu yapabilen varmı 25 dakka uğraştım kan ter içinde kaldım yapamadım

http://www.youtube.com/watch?v=hBSuwUCPrys

şöle yapıyosun once kontagı kapatıyosun saat ayar dugmesıne basılı tutuyosun 5 sn sonra dugmeden elını cekmeden kontagı cevırıyosun 10 sn daha basılı tutuyosun cok basıt

tamam sağol deniycem , şu ikiz dingiller videoyu yanlış çekmişler. kontak açıkken basılı tutuyor adam ya. ondan yapamadım bende

www.nissan-navara.net sitesınde war doğuş hanı arabalarının resmını koydugun site warya

tolgas' Alıntı:
www.nissan-navara.net sitesınde war doğuş hanı arabalarının resmını koydugun site warya

caddeci onlar ya bırak lil trucker diye birisi var 22 jant takmıs 45 yanak lastik takmıs düşürmüş hergün cilalıyor arabayı adam ;D

eskı arabaları parcalamak ıcın soktukları yere neden 2008 model arabamı sokıyımkı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR