NVR01' Alıntı:gözükara selam hazırda varsa olabilir zaten yükselteceyim ama arka lar nasıl oluyo bana onuda bilgilendirirsen sevinirim ve bsayil abicim bende aracımı sizinki gibi yapmak istiyorum vinç ve yükseltme zaten good year mtr lastiklerim hazır anlıyacagınız yükselecek ve vinç takılacak ..... bide bsayin abicim vinç cuk diye oturuyormu yoksa kesme delme işi varmı bide memnunmusun yani her koşulda arabayı sürüklüyormu....
NVR01' Alıntı:yaw bu çok kötü işte şu kesme biçme işi olmazsa çok güsel olur bende köyde traktörle çektiriyorumda ben çok geziyorum dağ bayır o yüzden istiyorum vinç i süper olur valla eger sorunsuz takarsam....
NVR01' Alıntı:yaw bu çok kötü işte şu kesme biçme işi olmazsa çok güsel olur bende köyde traktörle çektiriyorumda ben çok geziyorum dağ bayır o yüzden istiyorum vinç i süper olur valla eger sorunsuz takarsam....
NVR01' Alıntı:olabilir antalya işi dediğin gibi 5-6 saat lik yol tamam abicim müsait olunca dediğin gibi gelebilirim ama önce vinç i alalım..... ;D ;D
NVR01' Alıntı:olabilir antalya işi dediğin gibi 5-6 saat lik yol tamam abicim müsait olunca dediğin gibi gelebilirim ama önce vinç i alalım..... ;D ;D
red34' Alıntı:Selam arkadaşlar nihayet navara cılara rasladık iyide oldu ben bülent ticaretle uğraşıyorum istanbul bostancı da akaryakıt istasyonum var. 97 model bir navaram var ufak ufak arabayı hazırladım lastikti yükseltmeydi sis farlarıydı derken en son vinç işine geldim onuda hallettikten sonra remini sayfada yayınlarım inşallah.....sizlerle tanıştığıma memnun oldum....kolay gelsin......