National Geographic Dergileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dandan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,958

dandan

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, mart 2001'den bugüne Türkiye'de çıkan, sadece 1 sayı eksikle, tüm National Geographic dergilerini, içim yana yana satmak istiyorum. dergiler çok temiz, yırtık sayfa, lekeli veya kırışmış kapak falan kesinlikle yok. sadece dergilerin ekleri bende. (haritalar, cd'ler falan)
kadıköy'de sahaflara veya akmar'a götürecektim, ama öncesinde buradaki arkadaşlara da sormak istedim.
hepsi veya arada belli bazı sayılar ilgisini çekenler bana mail atabilir.
herkese iyi günler...

Etiketler
Ynt: National Geographic Dergileri

bir yanlışımı düzelteyim. elimde 3 eksik sayı var, toplam 65 tane dergi mevcut. her birini 1 YTL karşılığında ilgilenenlere satabilirim. bilginize...

ya hayırdır neden satıyosun.Bende sıkı bir dergi koleksiyoncusu olarak içim acıdı.
bende tam 93 yılından beri dergi biriktiririm.
hatta bende atlasın tüm sayıları
outdoor un tüm sayıları var
biten bir kaç dergininde tüm sayıları var.
yani iyi bir dergi koleksiyoncusu sayılırım
bence sen baştan bir sefer daha düşün.
istediğin fiyatta çok komik.
bir daha bu kadar dergiyi istesende biriktiremezsin.
TEKRAR DÜŞÜN DERİM.
AMA YİNEDE SEN BİLİRSİN.
MESELA BENİM DERGİLERİME MİLYAR VERSELER VERMEM.

kesinlikle haklısın. ama kitaplığım artık bu dergileri almıyor, her yer dolu. bir de evden taşınma olayı var ve gideceğimiz yerde benim dergilerin yarısını bile alabilecek bir köşe yok. bana kalsa, ben de dolabımın alt köşesinde yığılı bırakırdım onları. ama maalesef şartlar beni buna zorluyor :-\

handan hanım 2 ay önce satmaya karar verdiğiniz dergiler ne alemde .
alıcı bulabildinizmi. merak ettimde.

evet. dergilerin bir bölümünü erzurum'da arkadaşımın öğretmenlik yaptığı bir okula, bir bölümünü de ayvalık/behramkale tarafında bir okulun kütüphanesine göndereceğim. kadıköy'deki sahaflara vermektense okula göndermek daha iyi bir fikir gibi göründü bana.

valla seni tebrik ederim.gerçekten güzel bir karar vermişsin.
emin ol eğer bir gün bende dergilerimi elden çıkarmam gerekirse onları yok pahasına satmaktansa senin yaptığını yapacağım. böylelikle daha çok işe yararlar.
tekrar tebrikler....

arkadaşlar selam.oğluma natıonal geographıc LİVİNG WİTH A VOLKANO kitapçığının türkçeye çeviri ödevi verilmiş.derginin türkçesi varmı yardımcı olursanız minnettar olurum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR