National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,157
Ynt: National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın!

Metin abi güzel dilekleriniz için teşekkürler,projeniz şimdiden hayırlı olsun İnşallah istediğiniz karavanı en kısa zamanda yaparsınız,işlerin yoğunluğundan gezmeye fırsat kalmıyor önümüzdeki ay içinde Bursa ve civarını Ramazan sebebiyle tarihi mekanlarda dahil olmak üzere 4-5 günlük gezmeyi düşünüyorum ama bakalım ayarlayabilecekmiyiz.

Metin abi eğer özel mesaj olarak adres ve tel yazıp gönderirseniz dvd gönderebilirim kalın sağlıcakla.

Etiketler

Yusuf kardeş dvd dağıtıyormuşsun ;D ;D ;D birtanede ben isterim yolum sana düştüğü zaman alırım ;D ;D

Ynt:National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın!

Levent abi WİNNEBAGO karavanın yapım belgeseli National Geographic Channel'da yayınlanan bölüm Özden hanım temin etti kendisine teşekkürler,bende naçizane isteyen dostlara göndermeye çalışıyorum,eğer özelime adres ve telefon bilgilerinizi mesaj atabilirseniz göndermeğe çalışırım bu tüm dostlar için geçerlidir (ödemeli olarak tabi ;) ;D )

tv'de seyrettim çok hoşuma gitmişti bir ara seni görmeye geleceğim o zaman alırım biraz sohbet edelim bir çay içelim beraber

Ne demek abi başımın üstünde yeriniz var,dün (Enezege) Günay abi iş yerine ziyaretimize geldi gelirkende elinde fazla olan REİMO'nun kataloğundan getirdi çok teşekkürler Günay abi

bende kataloğu getirecektim sana gerek kalmamış, oradaki camperlerin yan camlarından sonra siyah çıkartmalar var (camları daha hoş gösteren) onlardan sanada yaptıralım, ben nasip olursa kendi aracıma düşünüyorum, bir incele istersen( resim koyamadım kusura bakma)

Evet abi baktım gerçekten hoş duruyor fakat benim camlar çerçevesiz yapıştırma camlardan değil aynı etkiyi verirmi acaba birde ben aslında aracın dışına çok fazla aksesuar yapmak istemiyorum dikkat çekmesin diye.

bu işlem aksesuardan çok görsellik katıyor hoş gözüküyor tabiki tercih meselesi

Karyatta Omer ve bir arkadasimizla beraber cdyi tekrar seyrettik. Cok keyif aldik. Ozdener Hanim ve Yusuf bir kez daha tesekkur etmek istedim.

Belgeselin TV çekiminin paylaşılmış hali internette mevcut...(Paylaşım yapmak yasal değildir ama karavan sevgisi iyi bir amaca hizmet etmek olarak kabul edilebilir)...

'' National Geographic - Mega Fabrikalar Winnebago Karavanları DVBRIP Türkçe ''
olarak google da arattırırsanız, linklere ulaşabilirsiniz...

Sitenizden izlediğim, keyifli yaşamlarınıza, çok imreniyorum...Saygılarımla...

2zzstag.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR