kac yıldır gıderim guvenlıkle ilgili hıc sorun yasamadım da duymadım da. Giriş ücreti tabelada yazsada muhabbetinize göre değişir en fazla 35+15 gibi bir şey olur. mengen ve düzce yolundan gidiş zordur yol köy yolu, virajlı, mengen yolu 1.5-2 saat arası düzce yoluda bıraz daha duzgun olsada bır yerden sonra o yolda koy yoluna döner. Haftasonu gunubırlıkcıler ve turlar gelir kalabalık olur aksama dogru kampcılar kalır sadece keyıf yaparsınız.. Wc ler yenidir c.tesi sabah pırıl pırıl olur ogleye dogru ıdare eder aksama perti çıkar.selam murat bey kardeşim ben eskişehirdeyim,bende yedi göllere kamp yapmaya gideceğim , oralardan biraz bilgi vere bilirmisiniz mesela yollar nasıldır ? giriş ücreti nedir? güvenlik konusunda sıkıntılı bir durum olurmu ? gibi..., resimlerinizi beğendim ortam da gayet iyi gibi görünüyor ,tabi ben eskişehirden gideceğim oralara, biraz bilgi vere bilirseniz sevinirim,saygılar...
selam murat bey kardeşim ben eskişehirdeyim,bende yedi göllere kamp yapmaya gideceğim , oralardan biraz bilgi vere bilirmisiniz mesela yollar nasıldır ? giriş ücreti nedir? güvenlik konusunda sıkıntılı bir durum olurmu ? gibi..., resimlerinizi beğendim ortam da gayet iyi gibi görünüyor ,tabi ben eskişehirden gideceğim oralara, biraz bilgi vere bilirseniz sevinirim,saygılar...
Hata olmuş asfalt atılması bakir bir doğa, orman dilinde orman denizi diye belirtilen bir bölge.Eksi ulaşım zorluğu cekiken zahmet sonrası vaha gibi geliyordu yedigoller bir ayrıcalık oldugunu hissediyordunuz.Günü birlik turizm feda edilecek bir yer değil.
kesinlikle katılıyorum. Valiliğin ve belediyenin yedigollerde Piknik ve kampı yasaklayıp uluslararası truzime açmak gibi bir niyetler, oldugu soylenıyor. BU asfatlt çalışması da bu nıyetle yapılmış. Kişişel fikrim bu kadar rahat gıdılen yolu ile yakın zamanda çöplüğe dönecek ve doğadan eser kalmayacağı yönünde.Hata olmuş asfalt atılması bakir bir doğa, orman dilinde orman denizi diye belirtilen bir bölge.Eksi ulaşım zorluğu cekiken zahmet sonrası vaha gibi geliyordu yedigoller bir ayrıcalık oldugunu hissediyordunuz.Günü birlik turizm feda edilecek bir yer değil.