Murat ve Uğur Yine Şile'de-II 24 Ocak 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,595
Ynt: Murat ve Uğur Yine Şile'de-II 24 Ocak 2010

c@n' Alıntı:
senin fronti tertemiz abi yaaa birde benimkisini görsen gri olan jip şuan kamuflaj renkte bildiğin çamur buz tuttu üstünde kemerburgaz konusunda temiz halleri var ama
[/quot

Evet fronti temiz kaldı. ;)Heryer çamurdu ama kar temizledi.En son girdiğim yerde kanala düşüyordum son anda kutadım yoksa hala oradaydım :eek:. onun dışında rahat dolaştıö. ;)

az öncede karşı ya 4 .Levete gidip geldim tam 30 dak harika ;D

Etiketler

damast' Alıntı:
c@n' Alıntı:
senin fronti tertemiz abi yaaa birde benimkisini görsen gri olan jip şuan kamuflaj renkte bildiğin çamur buz tuttu üstünde kemerburgaz konusunda temiz halleri var ama
[/quot

Evet fronti temiz kaldı. ;)Heryer çamurdu ama kar temizledi.En son girdiğim yerde kanala düşüyordum son anda kutadım yoksa hala oradaydım :eek:. onun dışında rahat dolaştıö. ;)

az öncede karşı ya 4 .Levete gidip geldim tam 30 dak harika ;D

ben 3 tane takribi 30 cm lik 3 tane çukura ucarak girdim hiç mubala etmiyorum 30 cm girip çıktından sonra yaklaşık 50 cm filan havalandı arac ve tam devrilicekken yola oturduk ama bir yerlerini kırmadan ve jipi dağdan bırakmadan geri geldik

c@n' Alıntı:
ben 3 tane takribi 30 cm lik 3 tane çukura ucarak girdim hiç mubala etmiyorum 30 cm girip çıktından sonra yaklaşık 50 cm filan havalandı arac ve tam devrilicekken yola oturduk ama bir yerlerini kırmadan ve jipi dağdan bırakmadan geri geldik

Geçmiş olsun karda çukurlar belli olmuyor.Alt kısımı sende hiç sürtme yaptı mı oralarda bende olmadı

damast' Alıntı:
Geçmiş olsun karda çukurlar belli olmuyor.Alt kısımı sende hiç sürtme yaptı mı oralarda bende olmadı

çok teşekürler yok yaa biz biraz göre göre uçtuk 1 ciyi gördük diğer 2 tanesi tongaya düşürdü zaten surte bilicek bişi kalmadıki 3 inç yeterli oldu herhangi bir vurma olmadı 450 kg geçkinde yuk vardı 4 yolcu 1 köpek ama yarın iş yerinde bir kontrol edicem ön takımı çok uçtuk çünkü aracı üzmüşmüyüz bir hal hatır soralim

güzel fotoğraflar. yanlız sizlerin resimlerini görünce burada ben üşüdüm maşallahınız var.kışın kısa kollu yazın yanarsınız sıcaktan herhalde. sizin karşınızdaymışım bende. baktım dereyi geçemiyorum yukarıdan dolaştım. sizinle karşılaştım ama zannedersem.bir iki resim koydum bende aynı yerde olduğunu bildiğim için kusuruma bakmayın lütfen.

IMG0175A.jpg

IMG0194A.jpg

IMG0196A.jpg

IMG0195A.jpg

IMG0193A.jpg

Güzel görüntüler, eğlendiğiniz belli oluyor. Paylaşım için teşekkürler.

Mustafad' Alıntı:
Güzel görüntüler, eğlendiğiniz belli oluyor. Paylaşım için teşekkürler.

Sağolun harika bri gezi idi,belki gece yine şile yolarındayım. ;D

hasan uyg' Alıntı:
güzel fotoğraflar. yanlız sizlerin resimlerini görünce burada ben üşüdüm maşallahınız var.kışın kısa kollu yazın yanarsınız sıcaktan herhalde. sizin karşınızdaymışım bende. baktım dereyi geçemiyorum yukarıdan dolaştım. sizinle karşılaştım ama zannedersem.bir iki resim koydum bende aynı yerde olduğunu bildiğim için kusuruma bakmayın lütfen.

Ne demek site hepimizin.

İçinizdeki adrenalin ve heyecan üşümenizi engellemiş sanırım.

Saygılar

caneroz' Alıntı:
İçinizdeki adrenalin ve heyecan üşümenizi engellemiş sanırım.

Saygılar

Aynen öyle.İnsan sevdiği zaman hersey viz geliyor. soğu seviyorum. ;)

oylesı sogukta kısa kol ve montsuz helal olsun...
paylasım ıcın tesekkurler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR

Geri