bayayhan TB1PAA s.a.r SARIYER. Mesajlar 396 Tepkime Puanı 1 2 Ağu 2012 #33 Ynt: Murat Öz'ün (TEZZMERTEK) Babasi Vefat Etmiştir, Sabır ve Başsağlığı Diliyoruz başınız sağ olsun , ALLAH cc. rahmet eylesin. :'(
Ynt: Murat Öz'ün (TEZZMERTEK) Babasi Vefat Etmiştir, Sabır ve Başsağlığı Diliyoruz başınız sağ olsun , ALLAH cc. rahmet eylesin. :'(
bulent kocoglu Kamp III Mesajlar 958 Tepkime Puanı 11 Web www.anadol.org 2 Ağu 2012 #34 Ynt: Murat Öz'ün (TEZZMERTEK) Babasi Vefat Etmiştir, Sabır ve Başsağlığı Diliyoruz Murat Kardeşimizin Anne ve babası vefat edeli bir yıl olmuş. Ne hatırlatıp da , yarasını kaşıyorsunuz !!!!!
Ynt: Murat Öz'ün (TEZZMERTEK) Babasi Vefat Etmiştir, Sabır ve Başsağlığı Diliyoruz Murat Kardeşimizin Anne ve babası vefat edeli bir yıl olmuş. Ne hatırlatıp da , yarasını kaşıyorsunuz !!!!!
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 6 Ağu 2012 #35 Ynt: Murat Öz'ün (TEZZMERTEK) Babasi Vefat Etmiştir, Sabır ve Başsağlığı Diliyoruz Bülent bey, Sorun yok. Bu konuyu da ben geçen hafta farkettim ve mesaj yazınca arkadaşlarımızda yanıt yazmışlar. Ablalar ile acımızı içimize gömdük ve yaşıyoruz hayatı acı ve tatlı anları ile.
Ynt: Murat Öz'ün (TEZZMERTEK) Babasi Vefat Etmiştir, Sabır ve Başsağlığı Diliyoruz Bülent bey, Sorun yok. Bu konuyu da ben geçen hafta farkettim ve mesaj yazınca arkadaşlarımızda yanıt yazmışlar. Ablalar ile acımızı içimize gömdük ve yaşıyoruz hayatı acı ve tatlı anları ile.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 6 Ağu 2012 #36 Ynt: Murat Öz'ün (TEZZMERTEK) Babasi Vefat Etmiştir, Sabır ve Başsağlığı Diliyoruz Murat bey başınız sagolsun..Nur içinde yatsın..
Ynt: Murat Öz'ün (TEZZMERTEK) Babasi Vefat Etmiştir, Sabır ve Başsağlığı Diliyoruz Murat bey başınız sagolsun..Nur içinde yatsın..