Multitool; Yer Tutmayan, Pratik Kazma, Kürek, Balta, Balyoz Seti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mud-Terrain Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,592

Mud-Terrain

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Multitool, 4 adet fonksiyonel değiştirilebilir ucu olan çok yönlü,sağlam ve pratik bir alettir.

Tüm malzemeler en kaliteli çelikten imal edilmiştir ve değiştirilebilir uçların hepsi(kazma,kürek,balyoz,balta) küçültülmüş degil gerçek boyutlarındadır.
[attachment=1]

Birbirine takılan 2 adet 45cm boyunda boru pratik bir şekilde pimlerle tutturuluyor ve arzu edilen uç boruya yine pim vasıtasıyla monte ediliyor. Balyozun ağırlığı ca.3kg dir. Kürek monte edildiğinde ca. 108cm gelmektedir ve bazı oyuncak benzeri ürünler gibi küçültülmüş değildir. Toplam çanta ağırlığı ca.9.5kg dir. Alan sorunu varsa uçlar tek boruya takılarakda kullanılabilir.
[attachment=2]
[attachment=3]
Uzun yıllar boyunca tüm outdoor aktivitelerinizde sorunsuzca kullanabileceginiz bir alettir.
[attachment=4]
[attachment=5]
Bagajınızda neredeyse hiç yer kaplamayacak ama işlevlerini mükemmel bir şekilde yerine getirecek bu alet çok işinize yarayacak.
Unutmayın doğanın şakası olmaz; saçma sapan ve kendine hayrı olmayan aletlere güvenmeyin.
Tüm bu parçaları bir arada tutan ve koruyan çok şık ve sağlam bir çanta ile beraber satılmaktadır.
Satış Fiyatı: 200 TLdir

Etiketler
Ynt: Multitool; Yer Tutmayan, Pratik Kazma, Kürek, Balta, Balyoz Seti

Bu set nereden temin ediliyor, sizmi satıyorsunuz?

Yeriniz nerede, özelden ya da buraya yazarsanız görmek isterim.
Aracımın bagajında bulunsun isterim, teşekkürler

Üretim küçükköyde, aracımda bir numune var bende küçükköy, halkalı,ikitelli civarında oluyorum dilerseniz buluşuruz inceleyebilirsiniz.

Özelden mesaj attım, görüşmek üzere iyi günler diliyorum.

Fiyat Bilgisi verebilirmisiniz ?

Özür dilerim ama ,
İlan Panosuna yazılmış bir konu olduğu için fiyatını özelden mesaj ile değil buraya yazmanız gerekmez mi.?

bu urunun fiyatı hakkında bende bilgi alabilirmiyim

Elinize sağlık, hele kendi malımız olduğunu duymak insana keyif veriyor.

Varolan başlıklar yanına dal budama testeresi yada çalı baltası/tağra başı eklemeniz de ürün açısından avantajlı olur gibi. Bu tür ürünlerde uzağa ulaşabilmek bir avantaj ne de olsa...

Selam ürünle ilgili bende fiyat alabilirmiyim. Teşekkürler.

Selamlar,

Aslında ilk mesajın içindeki metinin sonunda fiyat bilgisi var ama pek dikkat çekmiyor sanırım...
Satış Fiyatımız 200TL ancak kısa bir süre tanıtım amacıyla 180TL den satıyoruz.
Deserteagle teşekkür ederim düşünceleriniz için. İlk aşamada en çok ihtiyaç duyulabilecek aletleri imal ettik ama zamanla diger aletlerle ürün dahada zenginleştirilebilir.

Resimler silinmiş sanırım.Tekrar yüklüyorum. Bu ürünlerden elimde son 6-7 adet kadar kaldı. Fiyat konusunda yardımcı olurum.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

DSC07282.jpg

DSC07285.jpg

DSC07290.jpg

DSC07302.jpg

DSC07303.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR