Mükemmel Bi̇r Gezi̇ Karavani Nasil Olmali

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKMühendis Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,719

Etiketler

Üstte saydıklarımdan 6 ve 7. maddeler hariç karavanımda mevcut değil ancak bu şekilde de gayet güzel kamplar yaptım. Karavanımda gereksiz çok fazla donanım olduğunu da bu kamplarda farkettim. Örneğin klima benim için bir gereksinim değilmiş, şofbene hiç ihtiyacım yokmuş, güneş paneli sistemi benim için gereksizmiş.
---------------------------------------------------------------------

Karavan kullanım tecrübesinin kazançları bu işte..
Öteki tavsiyeler,suya çizgi gibi kalıyor..

1 ve 4. maddeler de biraz lüksce gibi geliyor bana.
Olsa iyi ama olmasa da olur.

Özellikle 1. maddeyi ancak avrupa karavanlarda bulabilirsin.
Onlarının ana hastalığı da,
WC yatağın başucunda .. :tired:

Tecrübelerini bekliyoruz acemi (Ama en azından karavana binmiş...:p )

---------------------------------------------------------------------

Karavan kullanım tecrübesinin kazançları bu işte..
Öteki tavsiyeler,suya çizgi gibi kalıyor..

1 ve 4. maddeler de biraz lüksce gibi geliyor bana.
Olsa iyi ama olmasa da olur.

Özellikle 1. maddeyi ancak avrupa karavanlarda bulabilirsin.
Onlarının ana hastalığı da,
WC yatağın başucunda .. :tired:

Tecrübelerini bekliyoruz acemi (Ama en azından karavana binmiş...:p )
Yeni tecrübeler geliyor abi. Karavanı bugün Bilecik'e uğurladık. Göndermeden evvel muayene yaptırma ve bakım için şehir içine girme tecrübelerimi de müsait bir zamanda paylaşacağım.

Bu vesileyle çok sevdiğim, hayatıma yön veren lise hocamla karşılaştım. Meğer 40 yıllık karavancıymış. Şimdilerde karavan bakım onarım, ce belgeli yerli üretim karavan pleksi pencere ve karavanlar için çeşitli elektronik kontrol cihazları yapıyor. Hepsini anlatacağım.

Son düzenleme:

Yeni tecrübeler geliyor abi. Karavanı bugün Bilecik'e uğurladık. Göndermeden evvel muayene yaptırma ve bakım için şehir içine girme tecrübelerimi de müsait bir zamanda paylaşacağım.

Bu vesileyle çok sevdiğim, hayatıma yön veren lise hocamla karşılaştım. Meğer 40 yıllık karavancıymış. Şimdilerde karavan bakım onarım, ce belgeli yerli üretim karavan pleksi pencere ve karavanlar için çeşitli elektronik kontrol cihazları yapıyor. Hepsini anlatacağım.
----------------------------------------------------------------------------------

Sevgili Dinçer kardeşim,
Satışın hayırlı olsun, bu parayla inşallah tecrübelerine ve
gönlüne uygun bir karavan sahibi olursun.

Anlatacağım dediğin konuyu merakla bekliyorum.
Bu pleksi cam konusu çok sevindirici; eğer hocan uv dayanımlı ve düzgün
şekillendirilmiş bir imalat yapıyorsa, buna karavancı olarak sevinirim.

Uzun uğraşlarla bitirebildiğim ve belgelendirdiğim 4.72 karavanımın
şikayetçi olduğum ve hemen bütün yerli üreticinin kullandığı
MİNİBÜS CAMLARINI değiştiririm.
Zayıf ihtimal bana uyacak kalıbının olması ama,
karavan dünyası için büyük bir kazanç görürüm.

Adresini bildirirsen, tanışmak isterim.

Yeni karavan seçimin hayırlı olsun.

Son düzenleme:

----------------------------------------------------------------------------------

Sevgili Dinçer kardeşim,
Satışın hayırlı olsun, bu parayla inşallah tecrübelerine ve
gönlüne uygun bir karavan sahibi olursun.

Anlatacağım dediğin konuyu merakla bekliyorum.
Bu pleksi cam konusu çok sevindirici; eğer hocan uv dayanımlı ve düzgün
şekillendirilmiş bir imalat yapıyorsa, buna karavancı olarak sevinirim.

Uzun uğraşlarla bitirebildiğim ve belgelendirdiğim 4.72 karavanımın
şikayetçi olduğum ve hemen bütün yerli üreticinin kullandığı
MİNİBÜS CAMLARINI değiştiririm.
Zayıf ihtimal bana uyacak kalıbının olması ama,
karavan dünyası için büyük bir kazanç görürüm.

Adresini bildirirsen, tanışmak isterim.

Yeni karavan seçimin hayırlı olsun.

Sağol abi. Karavanın satıldığına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Alışmışım bizim tosbaya. Çok boşta hissediyorum kendimi gittiği için. Yerini dolduracak yeni tosbalara yelken açacağız artık.

Abdurrahman hoca henüz resimleri ve belgeleri atmadığı için yazamadım detaylı bir şekilde. Gelince detaylıca yazacağım.

Ancak bu tarz işleri için kullandığı markası Karavanya. Internette bir sitesi var ancak güncel değil. Güncel olanları gidince gördüm. Internet adresi şu;
Hakkımda

İletişim bilgisi;
Abdurrahman Taşbaşı : 0535 209 64 80

4 mevsim kullanıp kamping harici konaklama olucaksa Çok büyük olmayacak, aracı zorlamıycak, manevrası pratik, hafif olmalı. Orjinal ısıtıcı, 3 sistem buzdolabı, wc, güneşpaneli olucak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR