Müjde !! Gaz Fiyatları Düştü !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,511

Etiketler

Ynt: Müjde !! Gaz Fiyatları Düştü !

Evet şu benzinde inse kısaca herşey,aslında pahalı olan ürün deyil ÖTV,yabancı misafirler geliyor,genelde insanlar ne maaş alıyor diyorlarlar,anlatıyoruz herşeyi tek tek,sonra eee nasıl geçiniyorlar deyince verecek cevap bulamıyoruz,bizde bilmiyoruz diyoruz.Allah herkeze bu zamanda yardımetsin.

abi ben lpg fiyatının düşmesine sevindim ama lpgli araç kullanan arkadaşlarımız adına. teşekkürler paylaşılması gereken bir bilgi.

İpragazdan bir arkadaşımla konuştum benzininde gaz gibi düşmesi gerekiyormuş,ama Aydın Doğan ve kankalarının dağıtım şirketleri henüz bir girişimde bulunmamışlar.Şuanki zamlı alınan benzin,petrolün varil fiyatının 140 dolar olduğu zamanki hali.Şimdi ise 60 dolar varili.Gerisini siz düşünün.

indirdilerde ben aldım bi fark yok istasyonlar indirimi sallamıyo galba :smiley:

beatrix' Alıntı:
Hakkı? gaz falan? ne iş...?!?!?

yok ergun abi ben yine gazsız devam ediyorum
lpg olsaydı cherokee yi alıcaktım
dizelden devam
ama mazottada fark yok :smiley:

hakki' Alıntı:
yok ergun abi ben yine gazsız devam ediyorum
lpg olsaydı cherokee yi alıcaktım
dizelden devam
ama mazottada fark yok :smiley:

Zaten benim anlayamadığım; madem sizinkilere Lpg ters düştü, Lpg'siz bir Jeep yakışırdı kardeşime.....:9

Ahanda buraya yazıyorum; çok yakında alırsın bir jeep....:smiley:
Bayar seni Landroıver.....:smiley:

zaten bitanede jeep alıp öle zewkime göre topliyim diyorum ergun abi ama biraz zamanı var :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR