Exolisher
2003 Lexus ES300 I6, 2000 Megane 1.6 RTE
Selamlar, aranıza daha yeni katıldım. Benim kafamda çok farklı bir soru işareti var sizlerle paylaşmak ve tavsiyenizi almak istiyorum. Yurt dışı gelişimde yabancı araç (sadece 2 sene süre ile limitli) getirme hakkımı yavrucak bir SUV getirerek kullanmak istiyorum. Hali hazırda kamp kurmaya, arada bir sağa sola organizasyonlara katılma niyetindeyim. Ama kafamdaki en azından çevreyi, doğayı ve koşulları görene kadar ağır bir Off-road yerine daha çok bir Bmw X5, Mercedes-Benz ML, Audi Q7 tarzında absürt olaylara girmemekten yana kullanmak istiyorum, iyi kötü yokuş dağ bayır gidiyorlar sonuçta bu araçlarda? Sizlerden istediğim tavsiyenin detayına inecek olursam. Günlük kullanımda da vakit geçireceğim bir araç olacak, haliyle 4.000cc benzin gibi olaylardan kaçınmaya çalışıyorum. Fazla bir yükseltme düşünmüyorum, malum 2 sene kalabilecek araç sadece. Ve görünüş olarak ufakta olsa bir prestij sağlaması işime geleceğine eminim. Farklı marka ve modellere de tabi ki açığım. Ben kafamda tam oturtamadım ne istediğimi daha. Kaldı ki bilmediğim bir kategori
Şimdiden teşekkürlerimi sunarım