Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
muğla ve civarında aktif olarak kamp yapan bir grup mevcut mu? Veya bu civarda kamp yapmayı düşünen bir arkadaş veya bir grup mevcut mu? Umarım mevcuttur
muğla ve civarında aktif olarak kamp yapan bir grup mevcut mu? Veya bu civarda kamp yapmayı düşünen bir arkadaş veya bir grup mevcut mu? Umarım mevcuttur
27 ağustosta orada olacağım. Eylülün ortalarına kadar durmayı düşnüyorum. İlk defa tecrübe edicem ben de yerleri ve kampcılığı. Ama araştırdığım kadarıyla kabak koyunda kalacağım gibi
Muğla Bodrum Türkbükü Cennet Koyu. türkbüküne 2,6km uzaklıkta. Araç ile ulaşım mevcut lakin dolmuş vs yok. Cennet koyunda duş tuvalet market yok ancak gidilip görülmesi gereken bir yer dalgasız ve tertemiz denizi sakin ortamı bol oksijenli havası ile adını hak eden bir yer. Geceleri domuzlar çadırların yanına geliyorlar ancak zararsızlar. Yemeklerinizi ortada koymayın mümkünse ağaca bağlayın.
Merhaba ben Cem otostop ile İstanbul'dan İzmir'e geldim. Burdan Muğla'ya gitmeyi planliyorum. Yanımda 2 kişilik cadirim var. Kamp konusunda tecrübelyim. Ayrıca giriş seviyesinde dağcılık egitimim var dalış eğitimim var, yemek yapabilirim, uzun yolda araba surebilirim. Otostopla biraz yavaş oluyor yolculuk aracı veya karavanı olan arkadaşlar varsa eşlik edebilirim. Uyumlu bir insanim. Bugun yola çıkmayı düşünüyorum. Aklınıza takılan sorulari sorabilirsiniz.
E mail adresim: cemkaplan_ck@hotmail.com